Gevaccineerde mensen testen te vaak positief. Dus worden geruisloos de richtlijnen voor de PCR-test ‘aangepast’.

Omdat gevaccineerde mensen te vaak – bijna altijd – positief testen, zijn stilzwijgend door het Amerikaanse RIVM de richtlijnen voor de PCR-test aangepast. In het voordeel van de vaccinproducenten.

VS: CDC verlaagt PCR-testrichtsnoeren om ervoor te zorgen dat 95% van de gevaccineerden niet langer positief test op COVID.

Mensen die reeds zijn gevaccineerd, krijgen een testresultaat op basis van slechts 28 cycli, en niet tot 50 cycli, zoals de ongevaccineerden.

De reden voor het maximum van 28 CT is dat vals-positieve uitslagen – ja, dan opeens wel “vals-positief”- bij gevaccineerde personen, die daardoor de acceptatie van het vaccin negatief zouden beïnvloeden, moeten worden voorkomen.

Dit is weer een voorbeeld van het volgen van de “wetenschap” alleen wanneer het past in een politiek doel. Dat wil zeggen, de CDC discrimineert en beveelt de lagere drempel niet aan voor iedereen die wordt getest. Valse positieven moeten worden vermeden om vaccinaties te bevorderen, maar valse positieven om de vaccinatiebereidheid te bevorderen, kinderen van school te houden of andere overheidsbeperkingen in stand te houden, worden door de CDC NIET aangepast.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Gevaccineerde mensen testen te vaak positief. Dus worden geruisloos de richtlijnen voor de PCR-test ‘aangepast’.

 • 21 mei 2021 om 19:33
  Permalink

  Dan eisen we toch gewoon dat het resultaat samen gaat met het aantal cycli waarmee getest werd?

  Beantwoorden
 • 10 juli 2021 om 18:46
  Permalink

  Gvd meer dan skandalig echt geen worden voor typisch Nederland

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.