Getuigenis K uit Lanaken: Ik ben invalide en sinds 18 december zit ik zonder onderdak door corona. (oproep)

🕒 Leestijd: 2 minuten
Beste,
 
Het is hopen op gehoor zodat nog velen goedgelovigen in dit land eens wakker schieten. Ik persoonlijk zit al een jaar zogoed als binnen…
 
ik ben een 44 jarige  alleenstaande man met een zoon van 16 jaar ik ben zwaar hartpatiënt, op 10 april 2019 heb ik een openhartoperatie ondergaan, 3 overbruggingen en bloedvaten vanuit mn rechter been werden verwijderd. Heb het ziekenhuis na 9 dagen mogen verlaten. Hartweefsel schade was voor 80% Na 2 weken ben ik beginen met m’n revalidatie.. deze heb ik volledig afgewerkt zo’n 4maanden lang. Vandaaruit ben ik me gaan inschrijven in een sportschool… ik moest op aanraden van mn cardioloog mn hart in conditie houden doormiddel van cardio sport. In oktober ben ik begonnen en mn fysieke en mentale conditie werden hoe langer hoe beter. Ik ging samen met m’n mama sporten daar zij een jaar ervoor hetzelfde voorval heeft meegemaakt. Alles ging goed met ons, totdat op 13 maart 2020 covid hier losbarstte.
 
We zijn nu bijna een jaar verder, onze gezondheidstoestand is er fel op achteruit gegaan… ons beetje leven is ons ontnomen op 123. Ik wandel en beweeg dagelijks.. maar met de dag word mn levenszin verkort. Ik heb geen leven meer, leef geïsoleerd als risicopatient, heb totaal geen fysieke contacten meer, mensen zijn namelijk bang om me te besmetten.  Ik heb totaal geen perspectief nog vooruitzichten voor de toekomst. Mn wereld is opeens heel klein, eenzaamheid begint zn sporen na te laten. Maar met een zwak hart is dit eens zo pijnlijk.
 
Als kerst op de taart ben ik in december door mn huisbaas op straat gezet. Het pand stond namelijk te koop sinds februari 2020. Ik had tijd genoeg om een andere woning te vinden… helaas ben ik nergens niet verder geholpen in al die maanden. immo kantoren dicht, instanties die draaien op halve capaciteit, enz..
Geen enkel resultaat kunnen boeken.
 
Sinds 18 december zit ik zonder onderdak.. ik slaap links en rechts. Kreeg ik op het ocmw te horen dat zieke geen voorrang krijgen voor een sociale woning.. evengoed 6-7 jaar wachten. Heb ik daarvoor heel mn loopbaan belastingen betaald? Sociale bijdragen geleverd, voor wat? Om zo te eindigen??  Ik sta werkelijk verbaast dat dit nog kan anno 2021. We leven hier in een illusie denkende dat alles goed zit voor als we ns moeten zieken worden.
 
Onze dokters en proffesoren behoren tot de elite vd geneeskunde. Mensen waaraan ik mn leven te danken heb. Deze mensen treffen hier totaal geen schuld integendeel. Met alle respect voor onze geneeskunde, maar de monopolie positie van een “doorgedraaide” viroloog, baart me wel veel zorgen. Ik voel me opeens terug in de geschiedenis gecatapulteerd naar het voormalig oost Duitsland de DDR in volle bloei vh regime. Ik ben maar een gewone burger, wie zal mij horen? Ik hoop met deze open brief te ondertekenen dat ik jullie steun bied en dat de des betreffende artsen er iets mee kunnen bereiken.
 
We zijn ten einde raad dat is een feit!
 
Vriendelijk bedankt om even naar me te luisteren… helaas ben ik niet de enige in dit land met dit probleem.
 
Met vriendelijke groet,
 
K.Beckx
 
 

Oproep:
Kan u deze persoon steunen, raad geven of helpen?
Contacteer ons en we brengen u samen: info@artsenvoorvrijheid.be

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis K uit Lanaken: Ik ben invalide en sinds 18 december zit ik zonder onderdak door corona. (oproep)

 • 6 februari 2021 om 15:36
  Permalink

  Heel triestig verhaal, ik wens deze mens veel sterkte !!!
  En dan te weten, dat het migrantenverhaal gewoon doorgaat, achter de schermen, en daar is alle hulp, en geld voor.
  En heel opvallend, dan is er blijkbaar geen Corona.
  Waar hebben we dit eigenlijk aan te danken ?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.