Getuigenis: Zal zij ooit terug kunnen functioneren als voorheen?

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn dochter wou aanvankelijk geen vaccin. Door de vader en partner werd ze helaas onder druk gezet gezet en tot 2x achter mijn rug om in een vaccinatiecentrum buiten de gemeente, waar ze gedomicilieerd is geprikt met Pfizer.

Zo n 3tal weken later kreeg zij plots hevige, aanhoudende, stekende hoofdpijn.  En voelde zich erg slap.

Uiteindelijk vertelde ze mij dan toch wat er zich achter mijn rug afspeelde.  De huisarts ontkende meteen dat dit enigszins de oorzaak zou kunnen zijn.  Maar moest uiteindelijk toegeven dat men noch kon vast stellen, noch uitsluiten als dit toch het geval zou zijn.

Deze hoofdpijn bleek een groot mysterie. Dus zou het wel weer een mentaal probleem zijn…

We hebben een andere arts gezocht, die tenminste open stond voor die mogelijkheid  en hebben de raad van deze arts opgevolgd.  Gelukkig is haar toestand verbeterd. Doch moet zij nog elke dag aspirine nemen om normaal te kunnen functioneren. Zal aspirine na verloop van tijd nog even goed werken of niet?   zonder aspirine of niet?

Of zal haar toestand na verloop van tijd weer verergeren of niet?  Dit zijn nu allemaal grote vraagtekens voor wat voorheen een perfect gezond meisje was. Ze hebben haar niet eens uitgelegd in het vaccinatiecentrum waaronder zij haar naam moest noteren, noch gevraagd of ze haar mochten vaccineren. Want het moest snel gaan.

Er werd zelfs niet gecheckt of de begeleider wel degelijk een wettelijke ouder of voogd is. En ook dat was niet het geval!

D.L.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.