Getuigenis: Weer hoop.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Beste,

Eerst en vooral dank u voor al wat jullie doen om de waarheid naar buiten te brengen. Het geeft weer hoop te zien dat er meer en meer dokters en anderen zich in belgië beginnen uit te spreken. Ik ben iemand dat nu ondertussen al 9 jaar als complotdenker aanzien word door familie, vrienden en collega’s.

Wat ze niet zien is de intensieve uren aan onderzoek dat ik voor mezelf gedaan heb.  Uren wel besteed want de propaganda/intimidatie/manipulatie  werkt al jaren niet meer op mij. Eens dat je leert over Psy ops en hoe deze in werking gaan is het moeilijk voor hun om je te overtuigen van hun vaccinatie plannen. Daarom ook dat ik me niet heb laten vaccineren, ik zag ze van ver aankomen.

Compart mentalisatie werkt zowel in de medische wereld als in het leger, iets wat moeilijk te zien is voor mensen binnenin die compartimenten. Door de jaren heb ik zoveel censuur gezien en belangrijke onderwerpen zien onderdrukt worden door big tech dat het me maanden zou duren om het uitgelegd te krijgen wat allemaal en waarvoor ze het censureerden en dat is niet waarom ik jullie wou contacteren.

Overlaatst had ik een motivatie video gezien en uit dank wou ik dit delen met jullie en ik hoop dat deze woorden jullie team moed geeft zoals het bij mij gedaan heeft… Hoe komt het dat de leeuw koning is van de jungle? Hij is niet de grootste want de olifant is de grootste, hij is niet de snelste want de cheetah is de snelste, hij is niet de slimste. Dus hij is niet de grootste, snelste of slimste dan hoe is hij koning van de jungle? Zijn mentaliteit.. want als een leeuw op een olifant afwandelt de olifant denkt aan lopen maar de leeuw denkt lunch. Wanneer een leeuw door een groep hyenas omsingelt wordt, blijft kalm in het oog van de storm want hij weet dat als hij brult zijn brul zo luid is dat het zelfs de storm overtreft en het een kwestie van tijd is vooraleer de hele jungle hem hoort.

Jullie zijn leeuwen en de jungle hoort jullie, het is een kwestie van tijd nu voor de anderen de storm ook  zien  en de jungle gaat nog nooit zo luid geweest zijn als wat er zit aan te komen.

Niks kan stoppen wat komt. Hou de moed er in en geef nooit op.

Dank u

B.D.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis: Weer hoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.