Getuigenis vpk: werken op covid dienst

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik werkte 4 late shiften op 2 verschillende covid-diensten. Dit waren 4 aangename rustige lates met 8 a 10 patiënten.

Waarvan op de ene dienst 2 patiënten die het wat lastiger hadden ivm covid op de ene dienst en wat me op de andere dienst niet was opgevallen maar waar verschillende wel wat extra zuurstof hadden. Over het algemeen weer meer oudere patiënten. En een 4 a 5 die jonger waren maar wel positief getest.

1 patiënt zei zelf hoe erg het was dat hij goed was tot hij de prik van Pfizer kreeg. Hij werd dus ongeveer een 11 dagen na de prik opgenomen met zuurstof te kort en ademhalingsproblemen.

Wat me opviel ( ik geef toe dat ik na 22j enkel met kinderen te werken sommige gewoonten van bij volwassen niet meester ben) verschillende patiënten kregen bvb paracetamol maar hadden geen pijn of koorts. Onze toer duurde nooit heel lang en tussendoor hadden we steeds een uurtje rust .

2 van de 4 late shiften vielen wel in het weekend waar het zowiezo rustiger is natuurlijk. We hadden blijkbaar ook een Indische variant op dienst. Deze persoon leek (nog) niet ziek en deed het best goed . Was ook jonger. Met deze getuigenis doel ik op lage bezettingsgraad en getuigenis van patiënt zelf.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.