Getuigenis vpk uit Sint-Niklaas: ivm nut van griep (niet direct corona gerelateerd)

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Als verpleegkundige is ons team altijd opgeroepen geweest om een griepvaccin te nemen.  Ik heb dit nooit gedaan en ben in 38 jaar werkverleden zeer weinig ziek geweest.  Waarom mogen mensen geen griep krijgen? Men krijgt koorts = goede immuunreactie, men moet veel rusten, weinig eten en goed drinken: prima voorjaars schoonmaak van ons lichaam toch?  En tevens voorkomt het nadien andere ziekten. 

Men beweert wel eens ‘Dank zij vaccins zijn er ziekten de wereld uit geholpen’.   Klopt. Wat men er niet bij zegt: dat er  minimaal 2 andere ziektebeelden voor in de plaats komen!!! Als het waar zou zijn dat vaccins ziekten de wereld uit helpen, hoe komt het dan dat het medicijn-verbruik steeds toeneemt en de geestelijke gezondheid verder inboet?

Ik geloof in mezelf, in de wijsheid van mijn lichaam, in mijn persoonlijke verantwoordelijkheid én kracht en vooral in mijn spirituele KernKracht om Kern-gezond te blijven!

Ieder zijn / haar waarheid, dat ieder doet waarvan hij / zij vindt dat het beste is voor zichzelf en aan anderen de vrije keuze laat, zo zie ik het.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis vpk uit Sint-Niklaas: ivm nut van griep (niet direct corona gerelateerd)

 • 9 februari 2021 om 20:52
  Permalink

  Mag ik vragen hoe het nu is bij jullie met het zogenaamde “vaccin” tegen Corona? Mijn dochter werkt als verpleegkundige op spoed en het personeel MOET het “vaccin” nemen! Blijkbaar heeft de directie het reglement aangepast…. Ze doet haar werk met hart en ziel en wil het niet verliezen. Zelf naar een andere dienst gaan wil ze ook niet. Ze is niet voor het “vaccin” maar wat moet ze dan doen??? Ik heb gehoord dat in klinieken hier bij ons veel dokters ook ertegen zijn… maar ze hebben een zelfstandig beroep en het is misschien gemakkelijk voor hen om dat te weigeren. Ik weet niet of de andere verpleegkundige zich daarover uitspreken. Ik ben wel een beetje bang voor haar.
  Dank voor uw mening

  Beantwoorden
 • 11 februari 2021 om 14:28
  Permalink

  Zelf ben ik nu gepensioneerd, dus…
  Wat ik zou doen? Kiezen voor mezelf en mijn welzijn. Eens het vaccin in je body zit, haal je het er niet zomaar terug uit. Anderzijds, Liefde overwint alles, Liefde is de hoogste frequentie… als je toch het vaccin neemt, leg er eerst Gods zegen over en spreek ondersteunend en vertrouwvol met je cellen. Bewustzijn van je eigen Gedachtekracht en transmutatie Kracht…
  Veel liefs! Maria

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.