Getuigenis vpk uit D: IC cijfers worden gemanipuleerd

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik wil 2 dingen kwijt:
Maandag zeg ik tegen adjunct verpleegkundige:
Kijk we krijgen elke dag van communicatie mail met hoeveel covid patiënten er in ziekenhuis liggen, hoeveel op intensieve en hoeveel beademd.
Als je dan gaat kijken in c2m en kws dan zie je dat eigenlijk de cijfers op ite dubbel gerekend worden. Als er 6 liggen op intensieve schrijven ze 12.
Woensdag: patiënt komt terug op dialyse en zegt ik moet dringend cardiaal geopereerd worden maar cardioloog zegt geen plaats op intensieve en is heel boos. ( dinsdag cadio consult gehad)
Als je dan in kws ( enkel voor mijn tewerkstellingsziekenhuis) ziet dat er bedden vrij zijn op intensieve(: 6 bezette bedden zonder corona en 6 met corona bezet ) Dat is enige dat er ligt.
Zeg ik tegen andere collega van dienst kijk wel plaats. Krijg ik als antwoord: Allez waarom doen ze dat dan niet direct?
Ik zeg a ja ze moeten kijken wat er volgende nog op planning staat van alle ingrepen in ziekenhuis.
Ze zou voor einde van de maand normaal geopereerd worden is haar gezegd( eigenlijk moest dit al vorige jaar maar door verschillende opnames door kanker behandeling uitgesteld)
Nogmaals bewijs hoe alles verdraaid wordt.

Ik vraag me dan af als mijn ziekenhuis cijfers al verdubbeld van wat effectief op intensieve ligt. ( kan natuurlijk niet nagaan wat ze naar buiten communiceren maar wel enkel wat ze naar alle medewerkers van ziekenhuis communiceren)

Wat doen ze in andere ziekenhuizen en hoe effectief zijn die 900tal covid patiënten op intensieve dan?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.