Getuigenis Verpleegkundige V. – Wat is er gaande? Waarom wordt de waarheid niet gezegd!

🕒 Leestijd: 2 minuten

Kritisch zijn, vragen stellen, nadenken wordt niet geapprecieerd.

Bvb mijn echtgenoot was ziek, ondanks mijn tegen houden, heeft hij toch een PCR-test laten afnemen. De huisarts legde druk op hem eigenlijk. Ondanks het feit dat mijn man echt ziek was, wou de huisarts geen ziekteverlet schrijven zonder test. Dit is bijna 4 weken geleden. Dan maakt deze huisartsenpraktijk ook nog gebruik van een extern labo, niet van de testdrive. Gevolg resultaat na meer dan 3 dgn (woensdag 17:00 test, resultaat zaterdagochtend om 8:00!?!?).Ik was ondertussen al die tijd aan het werk in het ziekenhuis. Nu, we dragen toch ffp2 maskers, handschoenen, handhygiëne dus ik was helemaal niet bang, sowieso niet want ik betrouw die PCR test niet. Gevolg: het ziekenhuis eiste een test van mij op dag 6 laatste contact. Mijne man was al van de woensdag in quarantaine in ons huis, in de kelder (leefruimte aanwezig hoor).Ik wou dit niet, omdat ik helemaal niet ziek was. Ik heb een officiële klacht gekregen tegen me, omdat ik weigerde. Ik moest de test ondergaan: NEGATIEF. Ongelooflijk.

Ander voorbeeld: afgelopen donderdag 12/11/2020 een collega tegen gekomen, ze werkt op een afdeling raadplegingen gastro-enterologie, de artsen zien tumoren en de operatiezalen zijn voor 50% gesloten, deze mensen kunnen niet geopereerd worden. Omdat hun tumor nog niet levensbedreigend is. Dat is toch gewoon crimineel.
Collega’s moeten vrijaf nemen omdat het niet zo druk is als men verwachtte op de gewone Covid19afdelingen, de IZ zijn wel druk. Eerst meeruren terugnemen, dan verlof inzetten. In laatste instantie wordt er TWO toegekend. Deze TWO wordt niet gemakkelijk gegeven, dus geraken mensen in de minuren. Er wordt bij ziekte van personeel nu terugroeping gedaan, dat is kostelijk: 300%Ook ik heb twee extra dagen vrij gekregen.

Wat is er gaande? Waarom wordt de waarheid niet gezegd. Eerst hadden we een grafiek op de homepage van het ziekenhuis met cijfers van opnames Covid19 patiënten zowel op gewone afdelingen als op IZ, ook stonden er de cijfers van ontslagen bij en de overlijdens. Nu enkel nog de opnames op IZ en totaal van alle Covid19 patiënten (zowel IZ, als op de Covidafdelingen) dit sinds 3/10/2020.

Ik ben geen complotgekke verpleegkundige, alleen ben ik wel boos om het feit dat niet de gehele waarheid wordt verteld.
Er zijn meer dan 100 bedden gesloten, 50% minder Operaties. Personeel herverdeeld naar de Covidafdelingen. Dus er is idd weinig plaats in het ziekenhuis voor “gewone” patiënten.

Momenteel werk ik op een Covid19 geriatrie-afdeling. In maanpakken, afschuwelijk zowel voor personeel als patiënt…

Groeten,
een ongeruste moeder, dochter, echtgenote, vpk.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis Verpleegkundige V. – Wat is er gaande? Waarom wordt de waarheid niet gezegd!

  • 19 november 2020 om 16:48
    Permalink

    Beste Hannah,

    Er is inderdaad iets heel erg ‘fishy’ gaande, er is een reden voor iedere rare maatregel. Kijk eens naar de info op http://www.stopworldcontrol.com , en naar de videoreeks ‘Fall Cabal’ (als je die nog kan vinden, want er is enorm veel censuur) van Janet Ossebaard.

Reacties zijn gesloten.