Getuigenis verpleegkundige uit Z: Studenten die starten met werkplekleren worden verplicht om zich om de 3 dagen te onderwerpen aan een swaptest omdat ze niet gevaccineerd zijn.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ikzelf werk als verpleegkundige in een ziekenhuis in Antwerpen. Ik ben zelf niet gevaccineerd. Mijn dochter van 20 jaar, evenmin gevaccineerd en in opleiding verpleegkundige bij Karel de Grote school in Antwerpen, zit in haar derde jaar en begint morgen aan haar werkplek leren in Sint Vincentius ziekenhuis in Antwerpen. Ze heeft deze morgen, zondag 18 april 2021 een mail gekregen van stage waarin het volgende te lezen staat.

“Deze die niet gevaccineerd zijn dienen zich om de 3 dagen te laten swappen. Ze mogen dit weigeren maar dan wordt de stage onmiddellijk stop gezet.”

Dit wil dus zeggen dat er 1 jaar studie verloren gaat als ze dit beslist te doen. Ik ben gaan opzoeken op de Fod maar kom altijd op hetzelfde uit dat de arbeidsgeneesheer dit zelf mag beslissen. Ook al staat het zwart op wit als je een negatieve swat test hebt dit niet wil zeggen dat je het niet hebt. En als je gevaccineerd bent kan je het nog steeds doorgeven. Dus ik vind dit echt discriminatie. Kunnen jullie me helpen wat ik eventueel kan doen?

Met vriendelijke groet,

Freya

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis verpleegkundige uit Z: Studenten die starten met werkplekleren worden verplicht om zich om de 3 dagen te onderwerpen aan een swaptest omdat ze niet gevaccineerd zijn.

 • 21 april 2021 om 16:04
  Permalink

  Ik volg de berichtgeving al meer dan een jaar, op verschillende websites.
  En ik heb tot hier toe, maar een conclusie; we leven binnen afzienbare tijd in een niet meer leefbare wereld.
  Ik ben 58 jaar, en het nieuwe normaal gaat , niet mijn normaal worden, dwz. dan eindigt het voor mij, voortijdig !!!

  Beantwoorden
  • 21 april 2021 om 16:22
   Permalink

   Geef jezelf niet gewonnen, Erik. het is gewoon een van die kille grijze dagen. Lente komt er aan en we hebben iedere kritische stem nodig!

   Beantwoorden
  • 30 april 2021 om 12:41
   Permalink

   Beste Erik,
   Ik begrijp jouw gedachtennis , en ik deel ook de zelfde mening , alleen moet je weten dat er veel meer mensen zijn die kritisch durven denken en het ook al lang zien dat het eerder een terranie plannetjes zijn dan een virus , een wees gerust de mooie dagen komen er aan , alleen is dit het breek punt van het keer punt waar we ons met een allen over moeten zetten , want in hoge kringen gaat men zeker niet akkoord met wat er gaande is , en wordt er elke dag juridisch en gerechtelijke stappen ondernomen , in iedergeval de regering en wereld lijders zijn gevangen , want nu geven ze zichzelf blood dat ze omgekocht zijn door Big pharma en tech bedrijven , en weten zeer goed dat dit allemaal ongrondwettelijke heden zijn , daarom ze de media nodig heb om de overtuiging van de bevolking te onderdrukken , en te brain washen het feit ze zoveel moeite in steken wilt zeggen dat het niet pakt , dat de gewone mens al wet hoe het echt zit alleen is de ontnuchtering zwaar omdat geen al die tijd zogezegd conparicy theorie was eigenlijk vooral al een zware feit was en zeker is . En die werkelijkheid kunnen ze niet veranderen , want die vindt plaats, en valt niet te fact checken, het oog is de enige echte waarheid de realiteit. Zonder computer simulaties, zonder dure woorden , zonder leugens , kijk naar de realiteit , gebruik je gezond verstand , want de media , praat jouw visie weg als een leugen , het mijne , het jouwe , het onze , zoals ik hier kan verder lezen op deze unieke web pagina van vrije meningsuiting , wordt er wel degelijk voor gegaan om gezond verstand te vrijwaren zonder paniek voetbal , dus denk erom in elke situatie ben je nooit alleen !! En je bent ook niet alleen elke dag omringen we ons met mensen , dus alleen zijn klopt eigenlijk niet dat is een destructief indoctrine dat ons opgelegd wordt 😉

   Beantwoorden
 • 6 mei 2021 om 16:48
  Permalink

  Ik had een studente die zei net gevaccineerd te zijn . Ook een artikel gelezen dat ze zonder vaccin geen stage mogen doen…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.