Getuigenis: uitsluiting wegens niet Gevaccineerd

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In Az Nikolaas in Sint Niklaas werken ze bij het dagziekenhuis met 2 systemen. Eentje voor gevaccineerden en eentje voor niet gevaccineerden.
Mijn arts die me doorverwees nr de chirurg, vertelde me dat er geen COVID test meer nodig was voor de ingreep. Dus dat was voor mij goed om de kleine ingreep te laten inplannen. Ik heb dan mijn afspraak telefonisch gemaakt met het dagziekenhuis en daar werd inderdaad niet meer gezegd dat er een COVID test nodig was.

Ik heb geen communicatie meer gekregen ivm de voorwaarden. Toen ik me beneden aanmeldde in het ziekenhuis was alles ook nog ok. Maar toen ik aan de balie boven van het dagziekenhuis kwam werd me gevraagd of ik gevaccineerd was. Ik had die vraag niet verwacht en heb, stom van me, neen gezegd.

Toen kreeg ik te horen dat de ingreep dan niet door kon gaan omdat enkel de gevaccineerden zonder test welkom waren.

L.M.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Getuigenis: uitsluiting wegens niet Gevaccineerd

 • 5 juli 2022 om 19:27
  Permalink

  Ik heb bij diverse ziekenhuizen in België hetzelfde meegemaakt, testen verplicht voor ongevaccineerden, ik heb eind juli een ingreep waarbij geen test meer nodig is (ongeacht vaccinatie status)

  Het is belachelijk!

  Beantwoorden
 • 14 juli 2022 om 17:19
  Permalink

  En wat is het verschil met gevaccineerde , ze zijn even besmettelijk en geven het even goed door , alleen denken ze dat ze God zijn na hun spuiten . Gelukkig zijn er nog mensen met een eigen mening .

  Beantwoorden
 • 12 augustus 2022 om 01:52
  Permalink

  Dus de eed van Hypocrates telt niet meer…
  De gevaccineerden vormen een groter gevaar dan de ongevaccineerden

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.