Getuigenis uit BE: Mijn zoon werd gevaccineerd zonder toestemming

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dag Iedereen,

Mijn zoon is donderdag gevaccineerd geweest op school ondanks mijn schriftelijke weigering die ik reeds ingevuld en doorgestuurd heb naar de CLB en school. Ook telefonisch doorgegeven dat mijn zoon niet gevaccineerd word.

Desondanks werd het vaccin toch toegediend bij hem op school door de verpleger en verpleegster die mijn schriftelijke weigering bij zich hadden. Tevens had mijn zoon op dat moment ook een aantal keer geweigerd maar er werd niet geluisterd. Ik wil de verpleger aanklagen. Wat zijn mijn rechten?

Het gaat hier niet om de covid vaccin maar om de anderen vaccins.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis uit BE: Mijn zoon werd gevaccineerd zonder toestemming

 • 1 maart 2021 om 12:43
  Permalink

  ik zou hier zeker verder mee gaan, deze onzin moet stoppen.

  Beantwoorden
  • 2 maart 2021 om 18:48
   Permalink

   Volgens mij,is dit een strafbaar feit. Ik zou eens contact opnemen met ´Hands for Freedom´ met deze juridische vraag. Heeft u duidelijk bewijs dat het CLB de brief ontvangen heeft en ook gelezen heeft? En wat was hun reactie achteraf? Heeft u heb aangeschreven en reeds een reactie schriftelijk mogen ontvangen?

   Beantwoorden
 • 2 maart 2021 om 18:46
  Permalink

  Volgens mij,is dit een strafbaar feit. Ik zou eens contact opnemen met ´Hands for Freedom´ met deze juridische vraag. Heeft u duidelijk bewijs dat het CLB de brief ontvangen heeft en ook gelezen heeft? En wat was hun reactie achteraf?

  Beantwoorden
 • 5 maart 2021 om 12:19
  Permalink

  verplegers aanklagen met burgerlijke partijstelling omdat je zoon is behandeld voor een medisch experiment zonder zijn vrijwillge toestemming, mede door het feit dat u schriftelijk hebt laten weten dat uw zoon niet wil gevaccineerd worden. de verplegers aansprakelijk en verantwoordelijk stellen voor hun daden. dergelijke zaken staan te lezen in de verslagen van de raad van europa (februari 2021) omtrent vaccins. succes alvast!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.