Getuigenis uit Antwerpen: Als patholoog vind ik het moeilijk om dergelijke getuigenis te geven, maar ik kan het niet langer voor mij houden

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Als patholoog vind ik het moeilijk om dergelijke getuigenis te geven, maar ik kan het niet langer voor mij houden. Ik zie de laatste maanden dingen die ik in de natuur nog nooit heb gezien.
Dat dit virus schade veroorzaakt aan het hersenweefsel wordt al langer beweerdt, maar wat ook algemeen geweten is (maar blijkbaar een groot geheim):

Mensen die in het verleden een stralingsziekte hebben opgelopen vertonen gelijkaardige cerebrumschade als in deze nieuwe gevallen. Het straffe is, de vergelijking gaat enkel op voor een set ‘verloren’ patiëntendossiers die enkel dateren in de periode tss 1947 en 1969. En enkel in ziekenhuizen in new mexico. Toen ik het aanhaalde werd ik onmiddelijk de mond gesnoerd en uitgelachen als ufo-gelover. Dat ben ik hoegenaamd niet, maar hier is meer aan de hand.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Getuigenis uit Antwerpen: Als patholoog vind ik het moeilijk om dergelijke getuigenis te geven, maar ik kan het niet langer voor mij houden

 • 7 maart 2021 om 09:26
  Permalink

  Heel moedig om hiermee naar buiten te komen. Er moeten echt artsen zoals u met deze dingen naar buiten komen, zo komt er steeds meer en meer aan het licht. Hartelijk bedankt!!
  Prof. Dr. Dololes Chahill noemde ook al in één van haar interviews dat er een onafhankelijk pathologisch centrum zou moeten zijn om “Covid-doden” te onderzoeken.

  Beantwoorden
 • 7 maart 2021 om 17:19
  Permalink

  Er zijn heel veel wetesnchappers die verwittigen over de effecten van 5G en de mogelijke schaden zoals bv respiratorische infecties

  Beantwoorden
 • 8 maart 2021 om 12:40
  Permalink

  Wij meetspecialisten van de beroepsvereniging Vemes (Vereniging Meetspecialisten Elektromagnetische Straling) komen dagelijks bij personen die ernstig lijden door kunstmatige EM-velden. Ik hoop zo dat de medische wereld er zich van bewust wordt dat er levens door EM-velden verwoest worden.
  Uw getuigenis waardeer ik daarom enorm.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.