Getuigenis: Mijn moeder is gestorven aan een hartinfarct na vaccinatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik ben niet gevaccineerd en ben ook niet van plan om dat te doen. Ik heb daar van het eerste moment een slecht gevoel over gehad. En vooral omdat het verplicht wordt met een controlesysteem.

Wat me nog meer overtuigd heeft, is het overlijden van mijn ma. Na haar vaccinatie dit jaar is ze in augustus overleden. Ook haar kransslagader zat aan 1 kant al jaren toe, maar had het door gebruik van medicijnen onder controle.

Is toch enorm raar? Plotseling thuis na het middageten, een hartinfarct. Heeft het huis niet meer verlaten.

Ik denk (mijn persoonlijke niet wetenschappelijke mening) dat deze vaccins haar een extra duwtje gegeven hebben.

Anders leefde mijn ma nog.

G.M.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis: Mijn moeder is gestorven aan een hartinfarct na vaccinatie

 • 2 december 2021 om 12:04
  Permalink

  Geachte,

  Het is niet dat we afhankelijk gemaakt werden door de klassieke geneeskunde dat we naar hun pijpen moeten dansen. Ze hebben specifiek voor dit beroep gekozen en ze zouden moeten weten dat pandemieën gingen komen samen met de klimaat problematiek en de 500 tal conflicten in de wereld die de sector gingen overspoelen met patiënten ook de rellen die daaruit voortkomen en dus de patiënten alsook de na feestjes en zuipers.
  Was allemaal voor gewaarschuwd zo’n 30 jaar geleden. De egoïsten en ongelovige thomassen van toen hebben er een nalatenschap van egoïsme en nalatigheid nagelaten. Dus als men zijn studie zomaar blind heeft aangevat zonder zelfstudie dan is dat hun eigen fout, niet te min ook het bedrog en nalatigheid tijdens hun studie als ze hiervoor niet gewaarschuwde werden door hun universiteiten.
  Maar het gebeurt in nog hogere mate vandaag opnieuw. Ja ik ben helaas met gif en bacteriën gevaccineerd maar waar blijft de actie van de medische sectoren instellingen om hun personeel te zelf meteen zonder uitstel te verplichten? Met hun kop zoals wetenschappers in de media komen daar hebben ze dan wel tijd? Wie voor echte zorg is gaat zijn tijd daar niet in stoppen die stopt zijn tijd in eerst binnenskamers met de personeel en patiënten alles onder controle te krijgen.
  Voor zelfprofilering ondertussen zeggen dat ze handen te kort hebben het ego gaat voor! Neen de sector zelf faalt van in het begin zelf ook, toen weigerden men mondmaskers te dragen in de zieken en rust -huizen, werden patiënten door personeel besmet vanwege nalatigheid zoals nu met ongevaccineerd personeel. Echt zorgzaam en verantwoordelijk personeel droeg wel een masker maar werd venijnig verweten, zelfs bewuste mede collega’s opzijschuiven en ontslaan menselijk medische waardigheid, respect voor de patiënten?
  Met de vinger alleen maar wijzen de politiek wijzen, is zelf onverantwoordelijk gedrag, men acht zichzelf idem als de politiek hoger opgeleid en dus verwacht men ook dat men zelf de beste beslissing en zullen nemen maar dit is pertinent duidelijk dat dit aan beide zeiden niet zo is.
  Wachten tot april dat eigen personeel volledig gevaccineerd is dat is zuivere hypocrisie en nogmaals 100% onverantwoordelijk gedrag, zeker met de nadruk als men zo aandringt in noodzaak iedereen te vaccineren echte schijnheilig ten top. Als een patiënt covidvrij toekomt in het ziekenhuis en zoals velen daar covid krijgt dan is het ziekenhuis of huisarts… daarvoor verantwoordelijk voor verdere verzieking en doodslag is kwestie van de realiteit en echte verantwoordelijkheid puntjes op de i te zetten desnoods juridisch gezamenlijk met gedeputeerden.
  Dat dit komt is altijd kwestie van tijd omdat men zelf nalatig is en altijd echte verantwoordelijkheid afschuift naar anderen in alle lafheid durven dreigen als arts te gaan stopen “wel niet dreigen gewoon doen lafaards” u hebt hiervoor wel degelijk gekozen als men de opleiding aanvatte, als men een proper clean steriel rustig leventje had verwacht heb je gewoonweg de foute keuze gemaakt voor je opleiding en heb je de realiteit tijdens je commerciële opleiding in alle zelfontkenning toch verder afgemaakt, waarom? men zal rap op zijn plaats zitten in een andere sector en heimwee krijgen al zal men ook weer hier de sticker op de mond houden naar de harde realiteit want die kan je niet ontwijken enkel tijdig verzwijgen. Handden te kort in zorgsector, misschien de helpende hand durven vragen van de eerstelijns geneeskunde de natuur geneeskunde die er ver was voor jullie die eruit gesodemieterd hebben en sindsdien er méér zieken in de wereld zijn dan ervoor. Maar tijden veranderen en men is de snel trein aan het missen door niet samen te werken met die mensen eens je de top bereikt kan 1 vilkaanuitbarsting alles tenietdoen.

  WIL DE ZORGSECTOR ECHTE VOLLEDIGE ZORG GEVEN DAN IS HET MET ONMIDDELIJKE INGANG VERPLICHTEN VAN EIGEN PERSONEEL EN ARTSEN TER VACINATIE ZONIET IS MEN STRAFBAAR NAAR VERZIEKING EN DOODSLAG PATIENTEN DIE DAARDOOR CORONA KRIJGEN JA 100% GELD DIT OOK VOOR UITGESTELDE ZORG.

  Ja ook bij ons zijn er met nadruk “velen” gestorven om dat ze in ziekenhuis en rusthuis niet corona vrij werkten, terwijl ze als rusthuisbewoner en ziekenhuispatiënt corona vrij binnen kwamen.

  Vriendelijke groet,

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.