Getuigenis: Stop discriminatie van niet- gevaccineerden

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Beste allemaal.

In juni wil ik mijn zoon bezoeken die in Bretagne woont. Wij zullen mekaar dan 9 maanden niet hebben gezien. Ter info: ik laat me niet vaccineren. Online lees over exuberante prijzen om mij, zoals de Franse autoriteiten vereisen, te laten testen. ‘Voordeligst’ lijkt een test van 47€ + de kost van een consultatie.

Even slikken toch maar dat heb ik voor ons weerzien over. Toch?

Echt kwaad word ik als ik via de pers verneem dat een evt. Europees paspoort ons straks een recent testbewijs zal vragen om bijv aan culturele activiteiten deel te nemen. Tot wie kunnen wij ons in deze extreem gemanipuleerde samenleving richten om deze discriminatie aan te kaarten?

Ik ben er allerminst gerust in.

Gezonde groet.
Liliane

 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Getuigenis: Stop discriminatie van niet- gevaccineerden

 • 4 mei 2021 om 16:52
  Permalink

  Réaction 19 met advocaat Carlo Brusa stellen documenten ter beschikking om boetes te betwisten in Frankrijk.
  Ik weet niet hoe het in Bretagne zit, maar ik ben al verschillende keren naar mijn dochter in Bourgogne gereisd, en geen enkele keer gecontroleerd, hoewel ik af en toe patrouilles heb gekruist. Naar het schijnt zijn de ‘forces de l’ordre’ het ook spuugzat om zich daarmee te moeten bezighouden.

  Beantwoorden
  • 4 mei 2021 om 18:32
   Permalink

   Beste, kan je dat document hier eventueel posten? Ik vind het niet op de réaction 19 website.
   Ik maak me ook ernstig zorgen over de paspoorten en discriminatie van niet gevaccineerden en vraag me af hoe we onze burgerrechten kunnen beschermen.
   Ik ben onlangs ook naar Frankrijk gereisd en een controle voorbij gereden, maar zelf niet gecontroleerd. Het geeft wel echt geen fijn gevoel om een grote groep agenten in robocop tenue daar te zien staan, je hart slaat even over.

   Beantwoorden
 • 22 mei 2021 om 16:23
  Permalink

  Met het paspoort wil men mensen (wie) beschermen tegen niet gevaccineerden.
  1: ‘wie’ kan geen gevaccineerde zijn, want die is beschermd.
  2: gaat men de niet gevacconeerden tegen elkaar beschermen?
  je kan de lijn trekken naar de gordeldracht in een voertuig, maar dat is een verplichting.
  Ook dit loopt dood.
  ik stelde de vraag al aan meerdere politici en andere mensen, maar niemand heeft een antwoord.
  kan iemand die wat langer gestudeerd heeft dan ik zeld hier een zinnig iets over posten asjeblieft???

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.