Getuigenis: relatie Waterhouse Friedrichson Syndroom en vaccinatie?

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Hallo,

Ik ben al 25 jaar verpleegkundige en heb een gezonde kritische kijk op mijn arbeidsveld. De laatste tijd, met deze corona crisis, worstel ik meer en meer met de oorzaak van de dood van mijn broer. Hij is 30 jaar geleden gestorven aan het “Waterhouse Friedrichson syndroom”. Het virus is een mutatie van meningitis en is een zeldzame ziekte die enorm toesloeg en alle vitale organen verwoeste omdat het zich in de bloedbaan drong. Men heeft toen naar Engeland gebeld om te vragen wat men kon doen om te helpen, omdat men daar ervaring had. Maar we liepen achter alle feiten aan en konden mijn broer niet helpen… Na een maand is hij gestorven aan deze verwoesting. Mijn vragen aan artsen zijn de volgende: kent iemand het Waterhouse Friedrichson Syndroom? Zou het veroorzaakt kunnen zijn door vaccinaties in het verleden? Zo ja, welke? Het zou alsnog verhelderend en louterend zijn om op deze vragen antwoorden te krijgen voor mij en mijn ouders.

Vriendelijke groet,

Viviane.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis: relatie Waterhouse Friedrichson Syndroom en vaccinatie?

 • 26 januari 2021 om 10:13
  Permalink

  Hey Viviane,
  Sinds er wordt gevaccineerd wordt de hierdoor ontstaande schade minimaliseerd of verzwegen. Een heel oud zeer, meer dan 100 jaar oud. Toch kan je informatie over vaccinatieschade vinden. Dit is uiteraard alles behave gemakkelijk maar toch mogelijk. Zo heb ik ook voor jou eventjes gezocht en volgende artikel gevonden : https://www.thieme-connect.com/products/ejournals/abstract/10.1055/s-0028-1111508?device=mobile&innerWidth=980&offsetWidth=980. Deze beschrijft zowel in het Duits als ook in het Engels gevallen van het Waterson- Friedrichsen- Syndrom of kort meningitis gevolg door fatale sepsis bij kinderen na pokkenvaccinatie. Gezien in principe elk vaccin soortgelijke schade kan veroorzaken, speelt het dus minder een rol waartegen je broer werd ingeënt. Ik ben geen arts, maar houd me al sinds de geboorte van mijn oudste zoon 1u jaar geleden bezig met het onderwerp vaccinatie. Ik kan alleen maar zeggen: volg je gezond verstand, luister naar je buik en je intuïtie. Als professionele in de “gezondheidssector” beschik je bovendien over voldoende vakkennis en ervaring om risico’s in te kunnen schatten.
  In ieder geval kan ik me heel goed inleven in jouw verdriet door het verlies van je broer. Mijn hart verkrampt iedere keer als ik zie hoeveel leed mensen ondergaan omwille van ignorantie, hebzucht, machtsgeilheid, hoogmoed en controle waan. Ieder kind dat schade ondervindt hierdoor is eentje teveel. Ik wens je sterkte, een heldere geest, een goede portie vastberadenheid en doorzettingsvermogen voor de toekomst. 🙏❤

  Beantwoorden
  • 28 januari 2021 om 00:32
   Permalink

   Dank je wel Anne voor je opzoekingswerk en je lieve reactie. Dit artikel doet mijn buikgevoel nog meer bevestigen en is misschien wel genoeg om ook mijn ouders twee keer te laten nadenken over deze big farmacie en wat er allemaal gaande is in de wereld.
   Ik wens u ook veel courage in deze rare tijd.

   Groetjes,
   Viviane.

   Beantwoorden
 • 26 maart 2022 om 13:25
  Permalink

  Veel bekende van mij TIA,s huidproblemen jonge mannen hartproblemen. Ik zat al snel op biker site van Amerika, omdat ik een naar onderbuik gevoel had.

  Beantwoorden
 • 28 maart 2022 om 11:21
  Permalink

  Hallo iedereen,
  Veel dank voor de info en de steun. Het sterkt me enorm in mijn buikgevoel en intuïtie.
  Groetjes,
  Viviane .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.