Getuigenis R uit Schoten: Dit geen complot? Mijn ervaringen zijn anders.

🕒 Leestijd: 4 minuten

De meeste mensen vinden de complotgedachte over het coronavirus nog steeds een ongegronde doemgedachte van mensen die overal uit de lucht gegrepen kwaadaardigheden zien.  Mijn ervaringen en begripsvermogen wijzen in ieder geval naar een opzettelijk en doordacht complot van enkele onaantastbaren (untouchables).  Ik verduidelijk me als volgt:

– In december 2020 overleed de moeder van mijn schoonzus op de leeftijd van 97 j.  Ze was al jaren dement en sprak al 3 jaar niet meer.  Ze was niet ziek en stierf door ouderdom, wat de familie en het verplegend personeel heel duidelijk zag en wist.  Toch werd ze geregistreerd als zijnde gestorven aan corona.  Wie van de administratie moest dat zo schrijven?

– Uit recentelijke statistieken (begin januari 2021) blijkt dat er in 2020 geen oversterfte was, hetgeen ik zelf met de mij door het gemeentebestuur toegezonde cijfers van de overlijdens in mijn gemeente heb kunnen zien.  Welke administratie manipuleert die statistieken dan om de media te doen zeggen dat duizende mensen het slachtoffer zijn van het Covid-19-virus?

– Half januari 2021 kreeg ik een vertrouwelijk telefoontje van een arts en vriend die ik al meer dan 30 jaar goed ken en al tientallen jaren een groepspraktijk van 4 artsen heeft met een héél groot patiëntenbestand.  Alle 4 artsen daar tesamen hebben in 2020 slechts 13 coronagevallen binnen gekregen en dan uiteraard ook behandeld.  Geen een van die gevallen is overleden, integendeel, ze zijn allemaal heel goed genezen en zonder letsels.   Wie in de ziekenhuisadministraties wil ons doen geloven dat er een gevaarlijke epidemie/pandemie bestaat en het coronavirus blijvende longletsels met zich meebrengt?

– Verleden zomer (einde juli) gingen we – op paniekerig afraden van mijn familieleden – toch op reis naar Italië met de auto om daar pas uitgeweken vrienden uit onze gemeente te bezoeken.  Tijdens onze reis deden we 3 verblijfplaatsen aan waar we enkele dagen verbleven om daarna weer verder te rijden.  In deze 3 plaatsen hadden we uitvoerige gesprekken de plaatselijke bewoners, die ons allemaal vertelden dat ze tijdens de voorbije maanden nog nergens een coronageval hadden gezien of ook nog nooit over een coronageval hadden gehoord in hun overigens heel sociale leven.  Nochtans zou Italië het eerste een meest getroffen land van Europa geweest, volgens de media, dat duizenden coronadoden zou gehad hebben.  De vele Italiaanse bewoners die wij ontmoet hebben, vertelden ons heel andere ervaringen.   Wie in Italië wou en wil dat de media paniek zaaien in de wereld door te zeggen dat de ziekenhuizen heel veel coronadoden moet verwerken?

Is de werkelijkheid niet zo dat de doden en verminkingen door toedoen van de ziekenhuisbehandelingen veroorzaakt worden en dat de ziekenhuisverantwoordelijken dat vanuit een onzichtbare organisatie moeten doen?  Het is ons opgevallen dat patiënten met ademhalingsproblemen sinds de coronarage op de buik moeten gelegd worden, wat voordien zeker niet het geval was omdat deze houding therapeutisch niet verantwoord is bij mensen die kortademig zijn.  Ondanks alle doelmatige aanbevelingen door artsen aan ziekenhuizen en overheden, blijft men mensonvriendelijke behandelingen (zoals antibioticakuren, te zoute baxters, zwavelhoudende aerosols, deprimerende afzonderingen, …) uitvoeren terwijl het al onderbezette en jarenlange gesaneerde ziekenhuispersoneel tal van extra beveiligingsmaatregelen moet volgen zodat het sociaal contact met de patiënten tot niets herleid wordt.  Patiënten worden letterlijk onmondig gemaakt omwille van de coronamaatregelen.

In wetenschappelijke kringen wordt ernstig onderzocht verricht naar de oorsprong van het Covid-19 virus.  Vele wetenschappers zijn er nu van overtuigd dat dit virus kunstmatig in een laboratorium is ontwikkeld omdat het zich niet gedraagd volgens de natuurlijke viruswetten.  Nochtans mogen we niet vergeten dat coronavirussen voor het eerst door de wetenschapster June Almeida (zie Wikipedia) in 1963 werden opgemerkt en benoemd als “coronavirus”.  Er zijn héél sterke aanwijzingen dat coronavirussen ontstaan door toedoen van elektromagnetische stralingen, die de laatste 60 jaren in steeds toenemende mate vrij kwamen/komen.  Covid-19 is hierop geen uitzondering want het is beslist niet toevallig dat het in Wuhan einde 2019 losbrak door toedoen van de invoering van 5G.  Ook was er wel reeds in Parijs toen een onafhankelijk Covid-19 geval, wat ogenschijnlijk tot verwarring kan leiden, maar de hoeveelheid en intensiteit van elektromagnetische stralingen in steden wordt nauwelijks of niet gemeten, vooral als het gaat om stralingen veroorzaakt door 3G en meer omdat de meettoestellen daartoe nog niet bestaan of althans niet in omloop zijn.

Alle informatie die we via de media (tv, radio, kranten, magazines, …) in de winkels kunnen zien en lezen is gericht op VACCINATIES.  En als je weet wat die nieuwe vaccinaties inhouden, dan begin je ongetwijfeld te huiveren omdat ze nanopartikeltjes en biogenetisch gemanipuleerde materialen bevatten die kunnen fungeren als elektromagnetische chips.  Er bestaat op het internet allerlei informatie over nanodeeltjes, maar dat is voor de leek een moeilijke materie.  Nanodeeltjes zaten in ieder geval niet in de vorige generaties vaccins, die inmiddels niet meer te verkrijgen zijn in de apotheken.  De media, politie en de slapende bevolking hebben zich laten brainwashen door een kleine topgroep samenzweerders, waarin hooggeplaatsten in farmaceutische industrie een centrale rol spelen.  Dat de wereld zó gemakkelijk bedrogen wordt, heeft te maken met het feit dat de meeste mensen vervreemd zijn van Gods natuur door de wereldwijde verstedelijkingen en een juist gevoel om natuurlijk te leven verloren hebben omwille van het verkeerde geloof in de menselijke wetenschappen.  Het grootscheepse wereldcomplot wordt door Hem toegelaten opdat de mensen zouden wakker worden en ondervinden dat Gods wetenschap heilzaam is en de menselijke onheilzaam.  Wie niet luisteren wil, moet voelen.  Zolang de mensen geloven in hun eigen, egoïstische kortzichtigheden doordat ze God en Zijn natuur negeren, is er geen oplossing van deze wereldchaos mogelijk.  De mensheid heeft 1 Goede Herder nodig waar leugens geen kans krijgen.  Zolang dat dat niet gebeurt en mensen aan hun ego blijven vasthouden, hopen de wereldproblemen zich alleen maar op.  Die Herder kan alleen Jezus Christus zijn, naar ik voel en begrijp, en dit zonder enige bestaande kerk of mensenorganisatie, maar door middel van ieders hart.  Jezus was de Enige Die zegde: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.”

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

14 gedachten over “Getuigenis R uit Schoten: Dit geen complot? Mijn ervaringen zijn anders.

 • 4 maart 2021 om 18:53
  Permalink

  Dank je wel, R uit Schoten! Ik ben ook gelovig en erken dat alles volgens Zijn plan gebeurt en dat alles is tot inkeer, tot terugkeer naar de bestemming die we gekregen hebben van Hem. Schepsel tegenover de Schepper. We hebben een God die het goed met ons voorheeft, ieder moet buigen voor Hem en ophouden met buigen voor de afgoden, als daar zijn de wereldse overheden, de eigen angsten, de eigenwaan, trots.

  Beantwoorden
  • 26 maart 2021 om 12:38
   Permalink

   Helemaal mee eens. Ik ben ook gelovig en onderstreep jouw en bovenstaande bijdrage helemaal.

   Beantwoorden
 • 6 april 2021 om 14:54
  Permalink

  R uit Schoten, laat u behandelen voor het te laat is. U bent gek.

  Beantwoorden
  • 26 april 2021 om 20:53
   Permalink

   Gek omdat hij gelovig is, of gek omdat hij het groter geheel ziet in deze misdaad tegen de mensheid?
   In ieder geval is het niet fraai om iemand gek te noemen om zijn opinie of geloof.
   Het zou u sieren dit te weerleggen in een open debat, zonder schelden.

   Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 00:52
  Permalink

  man,man, man het wordt hier met de moment beter. Beste site van Artsen voor Vrijheid, wordt hier dan niets gecontroleerd van getuigenissen? Ik hoopte een site te vinden waar ik waardevolle info zou vinden die mij zou helpen en meer duidelijkheid en inzicht zou geven vooral qua covid vaccinaties. Ik val hier van het ene onnozele bericht ofte getuigenis op het andere. Dit helpt jullie toch absoluut niet vooruit? Integendeel. Deze getuigenis is een samenraapsel van complottheoriën en onzin. Persoon viel al direct door de mand bij mij met zijn verhaal over de moeder van zijn schoonzus. Niemand kan weten of iemand als officiele doodsoorzaak corona had of niet. De doodsoorzaak is bij ons geheim en is alleen tussen de dokter en de overheid bekend. Maar dan ook nog de doden en verminkingen gaan toeschrijven aan opzettelijke daden van het ziekenhuis personeel!! Walgelijk gewoon! Laten we dan nog zwijgen over de godsdienstwaanzin die er op het einde nog bijkomt ook nog. Kunnen jullie echt niet wat modereren aub? Het zou jullie alleszins ten goede komen

  Beantwoorden
 • 12 oktober 2021 om 12:20
  Permalink

  Beste Isa, naar wat voor info was/ben jij op zoek voor meer duidelijkheid en inzicht qua covid vaccinaties?
  Laat maar weten, dan help ik je verder met je zoektocht.

  Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 18:20
  Permalink

  R uit Schoten, hartelijk dank voor uw goed verwoorde verhaal waarin de corruptie van het corona beleid nog eens goed onderstreept wordt.

  Maar, met alle respect voor uw geloof- als u uw verhaal mede onderbouwt met een relaas over een verlosser geeft u onze tegenstanders weer prima munitie u weg te zetten als ‘niet serieus te nemen’. Dat vind ik jammer van uw bijdrage.
  Ik hoop dat u en andere gelovigen dat inzien, dit standpunt -wel of niet waar- draagt niks bij aan de publieke discussie zoals hij nu ervoor staat.

  Ik ben ook daarbij van mening dat de mens van zichzelf verwijderd is, maar dit kun je evengoed wijten aan pover onderwijs (met fatsoenlijke uitleg op voortgezet onderwijs over hoe dictaturen tot stand komen waren we heel goed geholpen) en dito opvoeding. De onnozelheid regeert, dit begint al met de niet zo snuggere pappa`s en mamma`s als voorbeeld. Maar dat is een onderwerp voor later.

  Beantwoorden
 • 29 november 2021 om 07:54
  Permalink

  Ieder zijn/haar vrijheid, begrips- en levensvermogen. Er wordt heel veel over gezondheid (het lichaam) en over het maatschappelijke (de ziel) geschreven en gesproken, maar over Wie de touwtjes uiteindelijk in handen heeft (het geestelijke) veel te weinig. De meeste mensen zijn zo eenzijdig (wetenschappelijk) opgevoed en weten nog amper iets over het geestelijke en dan nog meestal als een soort van ouderwets en afgedaan bijgeloof. Vroeg of laat zal u toch moeten inzien dat wetenschap niet de enige werkelijkheid is en zelfs in vele opzichten uit hypothesen en kortzichtige formuleringen bestaat. Ons menselijk ego (trots) is de pan uitgestegen en het wordt hoog tijd om ons daar bewust van te worden. Wie niet wil aannemen dat er Een Hogere Intelligentie bestaat dan de mens, heeft het echt wel verkeerd voor. De bewijzen van het bestaan van Dit Opperwezen zullen binnenkort (1 of hoogstens 4 jaren vanaf nu) geleverd worden voor iedereen. Ik ben geen helderziende maar wel goed geïnformeerd.

  Beantwoorden
 • 8 december 2021 om 00:59
  Permalink

  Hartelijk dank voor uw reactie.
  Ik ben zelf agnost die zich geruime tijd met oosterse levensfilosofie en een spartaanse vorm van mindfulness heeft beziggehouden. Hoewel zelf geen beslissende ervaringen gehad met het zogenaamde ‘transpersoonlijke’, lijkt alle wijsheid die we hier vinden uit een ander vaatje te tappen dan de standaard cognitie.
  Maar mijn punt is de gretigheid waarmee coronacritici geframed worden. Hoe minder aanleiding we geven, hoe minder opportunistisch ingekopt kan worden.

  Beantwoorden
 • 9 december 2021 om 08:41
  Permalink

  Hier de link van filmpje uit 2009: shorturl.at/hkHZ3

  Beantwoorden
 • 23 december 2021 om 08:33
  Permalink

  Hopelijk hebben jullie dit interview gezien en gehoord:
  https://youtu.be/EO6I8ZWLj2I
  Het complot van de illuminati is bevestigd!
  Die beleidsmensen aan de top zijn begeesterd door anti-natuurlijke inspiraties. Hun ego blaast zich nog steeds op naarmate ze hun revolutionaire plannen door het oh zo hooggeprezen menselijk vernunft zien tot stand komen. Ze vergeten hierbij dat de natuur steeds wint en dit niet zonder strijd (ziekten, rampen, …).
  Onze boodschap is ons terug naar de natuur te richten want die is echt blijvend duurzaam.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.