Getuigenis: PCR Testen op School

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Sinds deze weken zijn ze op school gestart met de PCR testen.  Zelfs zonder de symptomen zou er getest moeten worden. Uiteraard heb ik dat geweigerd voor mijn kinderen.

Vandaag kregen we te horen dat ze de school gaan sluiten. Voor hoe lang was nog niet duidelijk maar het CLB ging ons een brief opsturen. Als je kinderen niet laat testen, dan zouden ze langer moeten thuisblijven. Echt waar?  Waar zijn onze rechten gebleven.

De testen geven niet aan of je al dan niet besmettelijk bent en zelfs de maker van deze testen “Karry Mulis” zegt dat zo’n test niet kan bepalen of je ziek bent of dat specifieke ziekt zou dragen. Mijn vraag is, als de school terug opengaat dan heb ik toch het recht om mijn kind naar school te brengen, ook al zijn ze niet getest geweest?

Puur discriminatie en wil dit echt wel aanvechten.

Wie kan er mij helpen want ik laat het hier niet bij. 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Getuigenis: PCR Testen op School

 • 26 februari 2021 om 12:26
  Permalink

  Groot gelijk. Ik zou een speekseltest eisen. Ze bestaan. Argumenteer dat men niet 1 type testen kan verplichten. ‘ik ben niet tegen testen, (dat zullen ze graag lezen) maar ik ben tegen dit type testen dat pijnlijk en vervelend is. Ik geef m’n toestemming tot een speekseltest, uiteraard niet op eigen kosten, want jullie zijn vragende partij van een test terwijl m’n kind niet ziek is en geen reden heeft om zich te laten testen. ‘ Veel succes.

  Beantwoorden
 • 26 februari 2021 om 19:26
  Permalink

  Gewoon je been stijf houden, deze onzin moet stoppen.
  Die kinderen moeten niet getest met een waardeloze test.
  Verenig je met de overige ouders, samen ben je sterker !!!

  Beantwoorden
  • 28 februari 2021 om 09:39
   Permalink

   Mocht de PCR test onvermijdelijk blijken eis het resultaat in detail met vermelding van de CT waarde. Geen CT waarde vermelding, geen test.
   In China doen ze nu enkel testen met een CT waarde van 8. Hier in Belgie , CT waarde 40-45.
   Roep in het argument van gewetensbezwaar om pcr test te vermijden.
   Bvb je eet altijd voedsel met het label niet gemodificeerde dna ( wat voor heel Europa het geval is ) en ben radicaal tegen dna manipulatie.

   Beantwoorden
 • 27 februari 2021 om 12:11
  Permalink

  is er iemand die weet heeft met wat die wattenstaafjes in de neus besmet zijn?Ik heb onlangs een video gezien die stelt dat er metaalpartikels binnen je hersenen worden ingebracht, anderen stellen dat die staafjes een pre vaccinatie zijn. Wat ik weet dat een kennis die zo’n test heeft ondergaan zich slecht voelt en het gaat van kwaad naar erger, en alle onderzoeken gedaan en niks te vinden.Nu heeft hij al uitslag en eeltvorming en heel kleine putjes,in de verte lijkt het op kloven, op z’n handen.

  Beantwoorden
  • 2 maart 2021 om 11:29
   Permalink

   Dat er iets fout is met die PCRTest, is zeker, en ze worden aangerekend aan 47 euro per test, aan het ziekenfonds, dwz. Is puur diefstal, alweer van de werkende mens.
   Ik heb mezelf een keer laten testen, dat was de eerste keer, en meteen de laatste keer.
   Je kan deze test fundamenteel weigeren, zie ook de code Neurenberg 1947.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.