Getuigenis P uit Wetteren: Ik ben bang om mijn vrijheid te verliezen, mijn studies en werk, mijn toekomst in de zorg, mijn toekomst op baan hebben, kansen om te reizen en ooit leven.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ik ben onlangs begonnen aan studies voor bachelor (ook in de zorgsector) ik heb 6 jaar als zorgkundige gewerkt. Ik ervaar enorm druk van school en ziekenhuis waar ik op stage moest gaan.

Verplicht PCR testen voor aanvang stage:  heb ik geweigerd omdat ik onlangs corona had doorgemaakt.  (dus kans op vals positief testen) het was op stage plaats opgeblazen: als gevolg mocht ik niet met collega’s eten, maar wel in de zaal met andere 30 medewerkers.

Ik heb mijn bloed voor kweek aangeboden: geweigerd! Door school ben ik aangesproken geweest dat er misschien zullen verplicht vaccinatie ingevoerd worden in de zorg en verplicht testen. En dat ik dus moet nadenken of deze richting voor mij is🥺. 

Waarom spreekt niemand over immuniteit na de ziekte doormaken? Waarom word het bestempeld als minderwaardig? Waarom is volgens hun vaccin-immuniteit beter? De antistoffen aanmaken als gevolg van immuun responds is toch dezelfde van vaccin of ziekte zelf? Waarom verplicht testen als PCR kunnen niet zegen of jij ziek of besmettelijk bent? 

Ik ben bang om mijn vrijheid te verliezen, mijn studies en werk, mijn toekomst in de zorg, mijn toekomst op baan hebben, kansen om te reizen en ooit leven. Hoe is het zo ver gekomen? Ik wil ook nu geen kinderen krijgen in deze tijden en twijfel over leven (ik ben 37) . Hele jaar moet ik mezelf verdedigen, uitleggen, vechten. Mijn bijberoep in fitness (500€/per maand) is stopgezet door verplichte sluiting en ik heb geen recht op steunmaatregelen van de staat.

Ik leef van stukjes fruit en platte kaas zodat ik mijn huur kan betalen. Heb veel mensen verloren, ben uit de FB gegooid (mijn vorige fb account is door FB zelf geblokkeerd ) ben door kennissen bestempeld als complot theorist terwijl ik maar herhaal dat ik vaccineren voor bepaalde doelgroepen (gezonde jongeren   tot 45j) niet nodig vind.

Ik voel mij alleen…. 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis P uit Wetteren: Ik ben bang om mijn vrijheid te verliezen, mijn studies en werk, mijn toekomst in de zorg, mijn toekomst op baan hebben, kansen om te reizen en ooit leven.

 • 23 maart 2021 om 09:47
  Permalink

  @P uit Wetteren, je staat zeker niet alleen met je verhaal, en ik begrijp dan ook volledig, hoe je dit aanvoelt.
  Ik maak hetzelfde door, meer dan 30 jaar zelfstandige, en op een jaar, is mijn inkomen gedaald naar het leefloon (984,68 Euro / per maand).
  Alleen blijven mijn onkosten hetzelfde, dwz. alle maanden schrapen voor de rekeningen te betalen.
  Ik kan je verzekeren, er gaan nog een groot aantal mensen, financieel in de problemen komen, alleen beseffen de meeste het nog niet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.