Getuigenis P uit M: Zware klachten als Parkinson patiënt door mondkapje

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik wil toch ook mijn verhaal kwijt over mondkapjes.

Als ik meer dan een uur of meermaals per dag een langere tijd een mondkapje draag wordt ik ziek. Het begint met slecht zien, zuurstoftekort waarschijnlijk… gevolgd door overproductie van mijn keel slijmvliezen deze fluimen die ik niet weg krijg gaan naar mijn maag  waardoor ik nu reeds 4x maag ontstekingen heb gehad.

Artsen noemen dit nonsens… maar ik ken mijn lichaam en dat probleem heeft zich langzaal opgebouwd en komt nu steeds tot een chronische klacht … het heeft bij mij ook lang geduurd eer ik een verband zag maar het is werkelijk zo. Ik krijg het alleen niet onderzocht door geen enkele arts daar mondkapjes verplicht zijn en ze mij gewoon niet geloven. Een bekende internist gespecialiseerd in allergieën in Hasselt heeft me gewoon de deur gewezen nadat ik aangaf wat ik dacht de oorzaak van mijn probleem zou kunnen zijn. Ik heb een slechte referentie geschreven op google kijk Dr. Belkhouribchia Jamal.

Mijn man gaat nu winkelen zodat ik deze zo weinig mogelijk moet dragen. Ben chronische Parkinson patient doch deze klachten hebben niets met mijn ongeneeslijke ziekte te kaken… dit mondkapje maakt dat ik stillaan meer een meer klachten krijg en vaak doodziek in bed lig met ontstoken organen.

Misschien dat meerdere mensen deze klachten herkennen, bij mij heeft het lang geduurd eer ik het verband zag.

Mvg PJ

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.