Getuigenis: over mijn lijk dat ik een 3de spuit neem

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik ben 21 jaar oud 1.63 groot en weeg 54 kg .

Een prachtige toekomst in zicht en een grote kinderwens. De eerste weken na mijn 2de vaccinatie Pfizer ging ik erg hard nacht zweten: nat shirt, natte broek en mijn haar kletsnat. Nooit last van gehad.. een tijdje terug zijn mijn maandstonden 1 maand later gekomen dan normaal. Ik neem de pil dus mijn maandstonden komen altijd op tijd.

Erg vaak duizelig en vaak hoofdpijn speelt ook een rol nu. Nu maar hopen dat het vaccin niets doet aan mijn vruchtbaarheid. Over mijn lijk dat ik een 3de spuit neem.

Mijn Vader heeft vorige week een zelfmoord poging gedaan. Wegens zo niet verder te willen leven. Hoe ver moet dit nog gaan. Volgens mij laten ze ons nu een beetje vrij. Let op mijn woorden: VOOR de feestdagen starten zal men weer verstrengen.

M.L.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.