Getuigenis: Open brief aan Premier A. De Croo

🕒 Leestijd: 4 minuten
Open brief aan Premier A. De Croo, als antwoord op een schrijven van hem na vragen van mij.
Mr. Premier,
Om te beginnen, bedankt voor Uw antwoord.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij serieuze vragen stel bij wat de experten allemaal verkondigen. Ik ga met grote regelmaat op zoek naar andere meningen / inzichten, daar mij de “Main Stream Media”, zoals dat tegenwoordig heet, nogal eenzijdig overkomen, om het zacht uit te drukken. 21/01/2021 bijvoorbeeld (cijfers en duiding via o.a. Advocate Carine Knapen, Artsen voor Vrijheid,…) lagen er 1941 mensen in het ziekenhuis waarvan 307 op intensieve. Dat was dan behoorlijk minder dan enige dagen daarvoor, maar er wordt wèl in die media gezegd dat de ziekenhuisopnames stijgen. Gezien t.o.v. dezelfde dag de week er voor, klopt dat dan, maar de lijn over langere periode daalt gestaag. Kijk dan naar 52245 Belgische ziekenhuisbedden, waarvan 2000 IC, met verwaarloosbare meer-opnames t.o.v. een “normaal” jaar, en dan vraag ik mij, en steeds meer anderen, af waar we , of beter gezegd men, mee bezig is. Goed nieuws is blijkbaar verboden, als er dan ook maar iets gevonden en/of uit context gerukt kan worden om negatief te interpreteren, wordt er weer in vette koppen geschreven dat de zaak de verkeerde kant uit gaat.
Ik doe veel moeite om mijn horizon zo breed mogelijk te houden. Tunnelvisie, en zeker voor iemand in Uw positie nefast, leidt tot verkeerde conclusies. “Van alle beweringen m.b.t. een bepaalde zaak of onderwerp, ligt dat wat het dichtst bij de Waarheid komt meestal ergens in het midden”, is mij steeds voorgehouden. De uiteenzettingen van Klinisch Psycholoog Prof. Desmet U. Gent over mede dit onderwerp, vanmorgen vroeg bekeken, zijn geweldig interessant, een aanrader. Ik kom dus wel eens bij wat uit, één van die vondsten is het WEF. Er is een steeds luider klinkende, en nog steeds aanzwellende stroom informatie, komende niet van de minsten…, over dat wat er nu aan het gebeuren is. Niet meer of minder dan C-19 ( Ik ontken NIET dat er een virus bestaat, voor alle duidelijkheid.) te gebruiken/misbruiken als een soort van Trojaans Paard.
Er bestaat o.a. een hele goeie Engelse documentaire, “The New Normal”, waarin de doelstellingen van dit WEF uit de doeken gedaan worden. Blijkbaar is de docu zo goed, dat hij al na 15 minuten van YouTube gehaald is… Niet een filmpje met loze beweringen, maar met bewijzende video’s van toespraken/ verklaringen van o.a. WEF-baas Klaus Schwab, U wel bekend. Bill Gates ook. Waar uitspraken gedaan worden die een mens als ik, èn mijn familie en vrienden, die altijd gedacht hebben in een Vrij & Democratisch Land te wonen, heel erg nerveus maken. U zou lid zijn van een Klaus Schwab- club die “Young World Leaders”, naar ik mij herinner, heet ? Dan weet U zeer zeker heel goed wat daar bekokstoofd wordt.
Sommigen noemen mij dan een komplotdenker. Veel echter, van wat er in het begin, in maart 2020 afgedaan werd als totaal van de pot gerukt, is intussen de harde, trieste realiteit. Ik heb voor mezelf van in het begin aangevoeld dat er iets niet klopt aan het verhaal. Wat o.a. voor mij bevestigd dat er wat schort, is dat elke regeringsleider dezelfde woorden gebruikt (-e), op hetzelfde moment, dezelfde conclusies trok en dezelfde maatregelen nam en neemt. Elke Politie-Inspecteur die zoiets aantreft na arrestaties, weet dat hij op het goede spoor zit… Recentelijk: Een M. Rutte die zijn Kabinet in volle C-crisis laat vallen, over iets als onregelmatigheden bij Kindergeldbetalingen. Echt? Een regering die valt, ontbindt het Parlement, en heeft dan vrij spel m.b.t. de Lopende Zaken, fluisterde een Kaboutertje mij in. Laat die Lopende Zaken nu net ook het nemen van Corona-maatregelen inhouden. Het is een beetje zoals de Ministeriële Besluiten hier in België, eigenlijk, die het Parlement en dus het Volk buitenspel zetten.
Laat me er van uit gaan dat U zelf ook door alle bomen, het bos niet meer ziet. Aangezien U politicus bent, en ook ondernemer zegt Wikipedia, is het natuurlijk zo dat U dient af te gaan op wat men U raadgevend zegt. U bent tenslotte, meen ik te mogen zeggen, niet medisch geschoold. Is het dan geen goed plan om ook eens te luisteren naar andere mensen, die ook van wanten weten, maar het niet met Uw geijkte informatiebronnen eens zijn ? Kwestie van Uw horizon maximaal te verruimen, en zodoende een uitgebreider beeld te bekomen. En zou U dan mensen kunnen uitzoeken, die NIET op één of andere manier aan belanghebbende firma’s gelinkt zijn ? Dat gaat alvast de komplottheorieën zeer zeker verminderen. (Tip voor Uw collega B. Johnson, als U zo goed wil zijn: Dr. Tess Lawrie, Evidence Based Medicine Consultancy, Bath , England, U.K.)
Echter: Als ik alle puntjes ga verbinden, kan ik mij niet van de,sterke, indruk ontdoen dat er op de achtergrond en boven onze hoofden, zaken gebeuren die men liever niet aan de Grote Klok hangt, dan wel in de media ziet verschijnen. Sommige puntjes heb ik hiervoor al genoemd, maar bv.:
– Als Mevr. Von der Leyen zegt dat er te veel bejaarden zijn voor de Economie (Pardon?),
– Als Mevr. Olongren zich afvraagt of iedereen zo maar Stemrecht moet hebben (Lid van een democratisch verkozen regering, notabene!),
– Als Mr. Rousseau er over nadenkt of iedereen het recht moet hebben om zich voort te planten (Hallo, Socialisme?),
– en Uzelf, Premier, zich bedenkingen maakt of de HORECA nog wel nodig is (Het Liberalisme in België is dood, zegt men…),
dan vraag ik mij oprecht bezorgd af, wat voor mensen ons op zowel EU als Nationaal vlak vertegenwoordigen, als ze dat dan al überhaupt doen. Wie trekt er over alles heen aan de touwtjes ? Het al genoemde WEF zegt, dat d.m.v. wat zij DE Grote Reset noemen, ze een Betere Socialere Rechtvaardigere wereld gaan bouwen. Datzelfde WEF zit vòl met politici EN zowat àlle grote bedrijven, EN natuurlijk de Kanker van de Wereld, de banken. Zij, die de Wereld net gemaakt hebben wat die nu is. Waarom vertrouw ik dat nu niet ? Ik zal even een kat een kat noemen: als de politiek, wereldwijd, zijn volk ongevraagd gaat onderbrengen bij het WEF, door misbruik te maken van een virus, is dat voor mij alvast een schande van ongeziene omvang. Ik hoef U dan ook niet te vertellen dat ik het daar, in de meest strenge zin van het woord, NIET mee eens ben.
Dat er wat moet veranderen, staat buiten kijf. Een Economisch systeem dat zegt dat je elk jaar 3% moet groeien, ontploft vroeg of laat. Een systeem dat je levenslang met schulden bij een bank opzadelt, is onrechtvaardig, Economische ketening niet meer of minder. Een bedrijfsleven, dat zijn activiteiten opschuift naar landen met minder strenge milieunormen niettegenstaande de milieuproblemen, is hypocriet. Maar een politiek, die zijn Volk, ongevraagd, heimelijk, onder brengt in een organisatie samen met deze haaien, met ALLE gevolgen van dien…. Dit is voor mij hetzelfde als een politiek die zijn land, tegen de zin van het Volk, tegen het goed fatsoen in, tegen De (Grond-) Wet…., over geeft aan een Vreemde Mogendheid. Daar is een woord voor.
Met Erg Bezorgde Groet,
B. Willems
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Getuigenis: Open brief aan Premier A. De Croo

 • 25 januari 2021 om 20:08
  Permalink

  Heel knap verwoord…lees ook dr Reiner Fuellmich.

  Beantwoorden
 • 27 januari 2021 om 00:38
  Permalink

  Geweldige open brief! Proficiat….
  Den ” Young global leader ” eens goe uw gedacht gezegd!

  Voor 0,024% overlijdens MET covid ( op de wereldbevolking / grotendeels bejaarden
  met onderliggend lijden ) ( bron John Hopkins universiteit) is er zelfs geen sprake van een pandemie !

  En toch wordt er onder een voorlopige verkoopsvergunning ( EU ) een vaccinatiecampagne opgestart …. de wereldbevolking als ” proefkonijn ” .
  Bovendien is wat door de overheid gepromoot wordt als ” covid19 vaccin in weze geen vaccin maar een gen therapie behandeling ( CRISPR techniek ) .
  Op de website van modernatx.com mrna-platform-enabeling-drug-discovery-development. Daar wordt deze techniek omschreven als ” the software of life ” ….
  Iemand een vaccin ?

  Het is hallucinant te zien hoe wij worden belogen en bedrogen door ” de representatieve democratie ” , en haar ” propaganda- MSM ” .

  Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 12:07
  Permalink

  Leuke brief, die de waarheid zegt.
  Maar wat verandert er, NIKS !!!
  Op 9 maanden mijn inkomen afgepakt als zelfstandige, en daar sta je dan, eenzaam, alleen, en beroofd, voor wat, een verkoudheidsvirus (fabeltje).
  De Croo, ligt hier echt niet wakker van, want zijn haar is goed geknipt, zijn inkomen blijf hetzelfde, en zijn toekomst ziet er rooskleurig uit, dwz. er zal nog wel een plaats zijn in Europa, voor een leegloper uit België.
  En hoe denk u dat mijn toekomst er uit ziet op 58 jaar, als zelfstandige ?
  Ik kan je zeggen, met mijn hand op mijn hart, ik had het einde van mijn carrière en mijn leven, anders voorgesteld !!!

  Beantwoorden
 • 23 mei 2021 om 20:51
  Permalink

  Wanneer ho wanneer gaat ‘het volk’ eindelijk eens begrijpen hoe er zand in hun ogen wordt gestrooid , hoe ze bedrogen , belogen en besteeld worden door een bende nietsnutten , die nog nooit een slag gewerkt hebben in hun leven , die nie eens beseffen wat een werkende mens eigenlijk is , maar die ze wel leegzuigen om hun glorie mee te kunnen vieren .. er zijn geen woorden meer voor!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.