Getuigenis P uit D: Onmenselijk behandeld + dreiging

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ik moest onlangs op controle bij de mutualiteit omdat ik al bijna jaar thuiszit met burnout/zware depressie. Via de longarts heb ik een medische uitzondering om geen mondmasker te moeten dragen.

Toen de controlearts me kwam ophalen en zag dat ik geen masker droeg werd ze onbeleefd en agressief. De maskeruitzondering telt niet zei ze en je zal een mondmasker opzetten of ik zal uw uitkering stopzetten. Ik zei nee heb uitzondering van de longarts omdat ik paniekaanvallen had/lage bloedsaturatie/hoge hartslag en hoge bloeddruk bij het dragen van zo’n onding. Toen dreigde ze met de politie te bellen.

En liet ze me ook weten dat ze in haar dossier ging zetten dat ik niet op de uitnodiging van de controle was ingegaan. Plots was ze weg. Ik was in shock en wist eerst niet wat te doen. Toen kreeg ik het idee om smartphone te nemen, haar te gaan opzoeken en te beginnen filmen (zo had ik al bewijs dat ik er geweest was). Ik heb haar toen gezegd als je me niet ontvangt dan zet ik het filmpje straks op alle sociale media en tegen vanavond zal het duizenden keren gedeeld zijn (dan weet iedereen hoe het systeem werkelijk werkt met dreigen dreigen ….). Plots mocht ik weer in de wachtzaal gaan wachten…. hoorde haar nog met een collega praten en vragen naar security…. pffff wat een toestanden.

Uiteindelijk ben ik geplooid en kreeg ik mondmasker van haar maar heb die onder mijn neus en mond gezet waardoor ik amper 5 a 10min in haar bureau gezeten had. Echt luisteren naar mij deed ze niet. Wel natuurlijk propaganda uitspuwen van corona is heel erg en blablabla. Toen ik buiten was heb ik 30min in de auto blijven zitten om te kalmeren en ben daarna naar huis gereden.

Wat gebeurd is bij de mutualiteit is echt niet ok. Wat ik hiermee moet doen ? Totaal geen idee. Ik wou dit verhaal toch even kwijt. En heb ook nog geen idee welke impact dat zal hebben op mijn uitkering. Ik dacht dat een controlearts gewoon moest luisteren naar mijn verhaal/klachten, rapporten en documenten bekijken en op basis daarvan een rapport opmaken en opsturen naar brussel waar ze dan beslissen over mijn dossier. Deze traumatische gebeurtenis heeft me weer hartkloppingen bezorgt en heel veel stress.

Het zijn allemaal criminele misdaden tegen de mensheid dat momenteel gebeurt en ben er helemaal klaar mee met hun covid 19 hoax !!! Sinds 2020 hebben alle griepjes een mooie naam gekregen (covid 19) en meer is er niet aan de hand. Het wordt hoogtijd dat iedereen weer kan normaal LEVEN ipv te maken hebben met constante terreur. Ps: het filmpje heb ik niet op sociale media gezet en kijk eerst wat er nu verder gebeurd

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis P uit D: Onmenselijk behandeld + dreiging

 • 1 maart 2021 om 19:02
  Permalink

  Ik vind het erg wat u overkomen is. Ik denk niet dat het invloed zal hebben op uw uitkering, er zal zeker een recht van antwoord door uw huisarts of een soort beroep mogelijk zijn. Misschien is het best dit getuigenis over te maken aan de mutualiteit of aan een ombudsdienst, zo vlug mogelijk. Ik hoop dat na de eerste schok, je er sterker bent uitgekomen. Ik vind het in elk geval heldhaftig van zo’n dokter weerwoord gegeven te hebben, ze heeft zich zelf moeten schikken en zal zich een volgende keer moeten aanpassen.

  Beantwoorden
 • 1 maart 2021 om 19:26
  Permalink

  De ‘behandeling’ die je kreeg is gewoon schandalig! Goed dat je er aan dacht om te filmen zodat je bewijs hebt!
  Heel veel sterkte nog…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.