Getuigenis: Onbelichte nevenwerking van vaccinatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De dame die ons persoollijkheidstraining geeft heeft een groot klantenbestand. Er worden mensen met burnout, bored out, depressie door haar behandeld.

na de laatste lesdag viel ik bijna van mijn stoel toen ze het er over had. niet de maatregelen, of in geringe mate, maar wel de vaccin hebben enorme weerslag op deze mensen. Ze zei, en herhaalde nadrukkelijk ‘al mijn patienten hervallen na de vaccin, en zijn er slechter aan toe dan toen ze bij mij kwamen.

Ik weet niet meer of ik dit op deze site al heb neergeschreven, maar ik wil een oproep doen, ben je iemand, of ken je iemand in deze situatie, dan zie ik graag reageren op deze melding.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Getuigenis: Onbelichte nevenwerking van vaccinatie

 • 22 juni 2021 om 17:07
  Permalink

  ja, ik begin bang te worden van mijn kennis,sinds twee dagen gaat het mentaal erg bergaf,net alsof hij naar het donker gaat.Persoonlijksheidsverandering is er zeker.Het begin is wel mooi,plots zie je welke mooie zielskracht iemand heeft en doet het pijn dat je dit nauwelijks hebt opgemerkt,maar geleidelijk aan valt dit weg,bij de één vlugger dan bij de ander.Of alles aan het vaccin toe te schrijven, 5G speelt ook een rol.We,momenteel door regen en bewolking dempen die stralingen,worden gehypnotiseerd.Dus lieve mensen,de massa gaat niet vrijwillig om die vaccin.Het gebeurt allemaal onder hypnose. Het verschrikkelijkst aan die hypnose is dat mensen echt niet meer zien hoe slecht het gaat met iemand.

  Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 17:11
  Permalink

  het wordt dringend tijd dat we de mailbox van sensoa of iet,die expertgroep, vol pompen met alle berichten,getuigenissen,etc…De site hier, in hun hoofd is dit een complot site.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.