Getuigenis Noël Dreessen: “Opzeggen vertrouwen MUMC Maastricht.”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik heb onlangs mijn vertrouwen opgezegd in de medische deskundigheid van het MUMC in Maastricht.
Ik heb hen laten weten dat ik het schokkend vind, dat men na negen maanden nog niets geleerd heeft over wat er nu echt aan de hand is in Nederland. Vanwege al die achterlijke regeltjes, bewijzen aan mij, dat zij of geen medische kennis van zaken hebben, of dat zij gewoon meewerken aan deze overheidshoax. Allebei reden mij verre van dit instituut te distantiëren. Ik had eigenlijk afspraak op de brugpoli diabetes, maar heb laten weten voortaan alles zelf uit te zoeken. Eigenlijk hoop ik, (wat ik niet verwacht) is dat ze hiervan “schrikken” en dit voorleggen aan de verantwoordelijken, en dat ze inzien dat er mensen zijn die nu (uit principe) zorg-hulp weigeren.
Het is `n politiek spel geworden, en dat moeten ze nu inmiddels wel inzien.

Groet, Noël.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis Noël Dreessen: “Opzeggen vertrouwen MUMC Maastricht.”

  • 17 december 2020 om 12:28
    Permalink

    Dat is moedig. Ik hoop van harte dat u een goede dokter vindt of hebt gevonden.

Reacties zijn gesloten.