Getuigenis: “Neem zeker geen booster”, zei mijn dokter.

🕒 Leestijd: 3 minuten

Ik heb in februari 2021 mijn 2de prik gekregen (Pfizer).

Redelijk snel omdat ikzelf tewerk gesteld ben in de zorg en deze grotendeels heb laten zetten om de bewoners en mezelf te beschermen.

Ik denk ongeveer een 2 à 3 weken erna ben ik een late dienst aan het doen, die redelijk zwaar is en alleen. Krijg ik enorme pijnen en krampen in mijn rechter onderbeen, ik denk zal vermoeidheid zijn door de lange diensten , maar ook door het vele inspringen van de afgelopen 2 weken. Iets daarna, ik geloof in maart, ben ik een aantal keer flauwgevallen uit het niet geen last van bloeddruk of dergelijke, maar ook immens grote blauwe plekken op beide benen zonder iets te doen.

Leek wel of ik werd mishandeld. Ook de pijn in mijn rechter been bleef aanhouden.  Ik ben uiteindelijk naar de dokter gegaan die mijn flauwvallen weet aan bloeddrukdaling. Ik heb mijn bloeddruk in het oog gehouden altijd perfect maar nog steeds flauwvallen.  De blauwe plekken zal wel van te stoten zijn en de pijn in mijn rechterbeen ja da zijn spataders. Goed krijg ik medicatie tegen spataders en daar blijft het bij. Ik ben daarna foto’s gaan nemen van de blauwe plekken omdat ze zo groot waren maar ook paars. De pijn in mijn rechteronderbeen word erger z’n ik krijg ook last van mijn linker (overbelasting) terug naar de huisarts mijn antwoord een pilletje meer en we zullen eens bloed nemen voor de blauwe plekken. Ja mijn bloedwaarden waren perfect oke en hij had geen verdere verklaring hiervoor.

Ondertussen zijn we september en de pijn in mijn rechterbeen word onuitstaanbaar. En natuurlijk met de blauwe plekken.  Terug naar de huisarts. Heb ik een test mogen laten doen om te kijken of ik geen spataders had, maar ondertussen was mijn rechter been ook beginnen met slaan op de grond als ik moe was of een late dienst had gedaan. Ik verloor ook regelmatig mijn evenwicht. Nu natuurlijk de testen waren perfect geen spataders, de professor die de test had gedaan raadde me aan om naar fysische geneeskunde of neurologie te gaan, dus ik terug naar de huisarts, en verder naar fysische geneeskunde.

Uit die test blijkt dat ik in de rechterkant van mijn been uitval heb in de zenuwen, natuurlijk scan van de rug niets op te zien alles perfect, de pijn wordt erger en ik verlies steeds meer mijn evenwicht en val ook veel,plus ik kan niet meer met de auto rijden. Ik ben na deze onderzoeken naar de huisarts gegaan en ben gaan huilen van de pijn eerlijk ik had het gevoel of hij me niet wou geloven, ik heb hem ook bijna moeten smeken om mij toch naar de neuroloog te laten gaan. Ik heb al mijn testen gedaan en gelukkig kon ze niets vinden, ze melde me wel dat er per dag zeker 1 iemand binnen komt met symptomen na het vaccin en eindelijk gelooft ze mij.

Op 3 januari ben ik bij haar geweest de laatste keer als ze niets vond kon ze mij een certificaat geven dat ik zeker geen booster mocht omdat mijn symptomen van het vaccin kwamen. Ik ben huilend buiten gegaan op 3 januari bij de neuroloog omdat de overheid beslist heeft dat zei geen attest mag schrijven of haar licentie kwijt is, maar dat ik naar een speciaal team in gasthuisberg moet dat opgestart is door de overheid om te kijken dat het wel van het vaccin komt. Dit zou op de allergie afdeling zijn. Eerlijk ik heb morgen mijn afspraak hier en kijk er niet naar uit omdat ik weer van 0 kan starten.  Ik weet ook niet wat ik op een allergie afdeling moet gaan doen. Ik heb geen allergische reactie gehad maar bijwerkingen.  .

Ik hoop gewoon dat ik snel verder kan en terug mijn vrijheid heb om te gaan werken of gewoon al met de auto te rijden.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.