Getuigenis: Na anderhalf jaar op natuurlijke wijze covid-vrij te zijn gebleven ben ik daags na mijn eerste vaccinatie AstraZeneca ziek geworden

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Na anderhalf jaar op natuurlijke wijze covid-vrij te zijn gebleven ben ik daags na mijn eerste vaccinatie (15/6) met Vaxzevria (ofte AstraZeneca) ziek geworden; zware hoofd- en spierpijn, draaierig, misselijk, hoge koorts (39,5°), moeilijk ademhalen / zuurstoftekort, hoestbuien, keelpijn, oorpijn, enorm moe na 3 stappen,…

Vandaag (18/6) begin ik me al wat beter te voelen maar toch nog verre van normaal, nog steeds zeer snel moe, wat hoofdpijn en een zwaar gevoel op de longen.

Resultaat tot nu toe; 3 dagen werkonbekwaam.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.