Getuigenis N uit Schoten: Luchtweginfecties bij Covid IC gerekend

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dinsdag ging ik naar spoed om een Covid- test te laten doen. Die had ik nodig om naar de huisarts te kunnen met de mij bekende symptomen (bronchitis en hyperventilatie). Ik werd direct onderworpen aan diverse onderzoeken en voor ik het besefte lag ik op Covid isolatie (ik was gedesoriënteerd door het snakken naar adem en besefte niet wat er gebeurde). Na twee testen op 48 uur tijd (negatief beide) ben ik na drie dagen, vrijwillig vertrokken! Ik kon dit perfect thuis uitzieken met de nodige medicijnen!

Bij navraag aan de verpleegkundige (er lagen, met mij inbegrepen, 3 patiënten op heel de gang voor twintig kamers). De verpleegkundige zei letterlijk dat het heel kalm was en dat de helft van de Covid patiënten eigenlijk banale luchtweg infecties zijn (geen Covid). Ze worden wel bij de ziekenhuis opnames gerekend.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.