Getuigenis Mnr. De Rore uit Clabecq: 2 maten 2 gewichten

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik heb zelf een week in het ziekenhuis gelegen met COVID, opgelopen op Batibouw maart 2020. Ik had eigenlijk al na 2 dagen terug gekund, maar ze hielden mij een week bij ‘ter observatie’. Het was wel een zware longontsteking, ik heb er 6 maanden last van gehad, dus mij ga je niet horen zeggen dat het een lachertje is.

Toch merk ik dat er met 2 maten en 2 gewichten gehandeld wordt: kappers moeten na elke beurt alles ontsmetten, maar toen ik deze week op spoed moest met mijn vrouw, zijn er in de ‘opname kamer naast ons 3 opnames geweest waartussen 0,0 ontsmetting was. Erger de thermometer bloeddrukmeter en saturatie meter werden gewoon gedeeld tussen mijn vrouw en die buren, zonder enige ontsmetting! Toen ik de verpleegster daar vragen over stelde, zei die: ‘daar hebben we geen tijd voor hoor’. Wij hebben daar 7 u zitten wachten en ik zag daar 10 tallen personeelsleden rond dolen die blijkbaar niet wisten wat doen.

STOP dus met die onnozele maatregelen voor kappers en ontsmetten van winkelkarren, doe die fitness centra terug open en laat me met 3 kameraden terug tennissen in een goed verluchte ballon.

Ik heb te weinig beweging, voel me vadsig en depressief

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.