Getuigenis: Misschien had ik corona?

Hallo iedereen,

In augustus 2020 , in die hete dagen, kreeg ik wat lichte jeuk in mijn gezicht die bleef duren, en na een week werden dat grotere rode plekken die fel jeukten, verschillende plaatsen op mijn gezicht. Het breidde zich verder uit naar mijn hals en schouders, gans de dag krabben deed ik.

Ik kon in het UCL een snelle afspraak krijgen met een Franstalige hele vriendelijke dermatologe. Ze zei: ja, dat is een allergische reactie. En ze voegde eraan toe: het kan zijn dat je getroffen bent door een virus. Oh, ok! Ze zei het zo helemaal rustig en kalm, dat ik er nog net aan dacht om te vragen: oh, dus het kan corona geweest zijn? Even rustig zei zei: ja, dat kan.

En je hebt een heel gezonde natuurlijke reactie gehad in je lichaam daartegen. Ik heb de jeuk bestreden met veel goudsbloesemzalf, verse aloe vera, en na een paar weken is het even langzaam weggetrokken als het opgekomen was.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.