Getuigenis: Mijn vader van 72 ontwikkeld erge phlebitis na vaccinatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn vader van 72 verkeerde in perfecte gezondheid en had op zijn leeftijd nog geen enkele aandoening. Ik heb met hem lange gesprekken gehad over onze zware bedenkingen aangaande het vaccin maar begreep zijn persoonlijke beslissing om toch te gaan wel, het is immers een vrije keuze.

Een kleine 2 weken na het vaccin begon hij erge pijn in zijn been te krijgen, waarover hij natuurlijk zweeg… en naar de dokter gaan… dat doet hij natuurlijk niet! Totdat we op bezoek gingen en we zijn been zagen…. en hij teveel pijn had om nog te zwijgen. We dachten zelf aan een phlebitis wat nadien door de dokter bevestigd werd.

Hij wordt hier nu al weken voor behandeld, het gaat iets beter, maar het herstel zal nog lang duren…. Volgens de artsen heeft dit (natuurlijk) niets te maken met het vaccin…. Hoe groot is statistisch de kans dat hij op 72 jaar een phlebitis krijgt voor de eerste keer en de kans dat dit juist na dit vaccin voorvalt? Het gezonde verstand is echt ver te zoeken…

Een zoveelste geval van schade wat nooit meegeteld zal worden. Ik hou mijn hart vast voor de komende maanden en jaren voor alle mensen én hoop zo erg dat mijn buikgevoel over deze dramatische toestand verkeerd gaat zijn….

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.