Getuigenis: Mijn 83-jarige vader is donderdag jl. buiten gezet door zijn cardioloog in ziekenhuis in Geel

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn 83-jarige vader is donderdag jl. buiten gezet door zijn cardioloog in ziekenhuis in Geel bij de  jaarlijkse controle. Zij wou hem niet onderzieken omdat hij niet gevaccineerd is.

Terwijl hij daar zat, belde zij naar iemand of het mogelijk was dat hij nog zou kunnen gevaccineerd worden alhoewel hij aangegeven had dat hij dit niet wou. Mijn vader vraagt dan nog om een andere afspraak waarop zij zegt dat ze hem wel zullen contacteren als hij gevaccineerd is.

En ik die dacht dat dokters er zijn om mensen te helpen en niet te behandelen als een stuk str*.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis: Mijn 83-jarige vader is donderdag jl. buiten gezet door zijn cardioloog in ziekenhuis in Geel

 • 2 december 2021 om 07:48
  Permalink

  Wie is die cardioloog? Waarschijnlijk een supergroot ego gekregen met zijn titel “cardioloog” en als mens onwaardig als hij zulke daden stelt. Ooit komt loontje om zijn boontje en zal hij beseffen wat hij de mensen heeft aangedaan… tenzij z’n geweten te ver is geëvolueerd naar een vergevorderde vorm van psychopathie. Dit voorval is jammer voor de mensheid en opnieuw die polarisatie aangetoond. Uw vader zal zeker nog cardiologen vinden die de titel “cardioloog” wel waardig zijn. Dat verdient uw vader omdat hij ondanks zijn hogere leeftijd een bewuste keuze maakt in lijn met zijn denken over integriteit van het eigen lichaam. Veel sterkte en fijn dat “artsen voor vrijheid” dit platform schenkt … waar iedereen welkom is👍

  Beantwoorden
 • 19 december 2021 om 14:07
  Permalink

  Kerstversiering op de ingang van de plaatselijke huisartsenpraktijk hier: een glitterafbeelding van drie medische injectiespuiten met opschrift erbij “Spuiten of slikken!”. Het geheel opgeleukt met sneeuwvlokjes die verdacht veel lijken op de TV-virusafbeeldingen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.