Getuigenis Stevens Christel: “Laat je niet wijsmaken dat je na COVID niet meer kan herstellen!”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

S. die bij de eerste Corona golf ook ziek geweest is. Kwam bij mij in Juni terecht voor energie gebrek en verteringsproblemen. Deze laatste had ze al heel lang. Na haar corona infectie waren ze nog veel erger geworden. Bij de  geringste inspanning was ze zeer kortademig.

Tijdens het intake besprek bleek dat ze al heel lang problemen had met haar luchtwegen. Ze diende hiervoor regelmatig en langdurig Anti-Biotica te nemen. Ze stelde nu vast dat ze ook heel wat verteringsproblemen had, waarvoor ze graag een oplossing wou. Ze nam ook maagzuurremmers en andere ondersteunende medicatie voor haar luchtwegen.

Op mijn advies is ze is gestart met licht verteerbare voeding, en leefstijl oefening, waaronder ademhalingsoefeningen en rustgevende oefeningen. De maagzuurremmers zijn hierdoor afgebouwd. Met als ondersteuning enzymen om haar vertering te ondersteunen tot die krachtig genoeg was om het zelf weer over te nemen.

Van juli tot november heeft ze 6 consultaties gevolgd, met workshops zodat ze meer inzicht krijgt in de werking van haar lichaam. Ze had al gauw meer energie en haar buik voelde veel rustiger aan.

Het laatste consult vertelde ze mij dat ze terug aan het fietsen en het wandelen is. Ze is bezig haar huis aan het inrichten. Heel wat van haar medicatie heeft ze niet meer nodig. Ze vroeg naar oefeningen om stap voor stap haar conditie terug op te bouwen.

Het lichaam herstelt met de juiste ondersteuning, voeding en leefstijl! Wat leuk was om met S. aan de slag te gaan was dat ze halverwege het traject vertelde: ‘ Dit is wel een hele bewustwording!’ Ze had er nog plezier in ook.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)