Getuigenis: Men wil de hele klas gaan testen voor 1 besmetting

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik wil even iets vragen en delen met jullie. Gisteren heb ik telefoon gekregen van het Clb.

Deze vertelde dat mijn zoon een hoog risico was omdat zijn klasgenoot waar hij naast zit positief zou getest zijn. Ik heb doorgegeven dat ik geen pcr test wil laten doen bij mijn zoon, vermits deze veel valse positieve geeft en ik dit ook niet bij mijn zoon wil laten doen.

Maar nu kreeg ik gisterenavond nog een mail en blijkt dat heel de klas in quarantaine moet omdat er veel ongerustheid was en willen ze de hele klas gaan testen. Dit is toch gewoon van de zotte.

Ik kan dit toch altijd afwijzen en hoe kan ik dat misschien het beste doen?

Heb ook nog een e-mail gekregen van het clb met uitleg ik kan die eventueel gewenst nog aan jullie doorsturen. Bedankt alvast

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Getuigenis: Men wil de hele klas gaan testen voor 1 besmetting

 • 27 april 2021 om 23:17
  Permalink

  Hou je zoon 10 dagen thuis…, niet ziek terug naar school, helemaal geen test nodig 🙂. Als de school moeilijk doet om een attest van afwezigheidbriefje voor de school dan vraag je maar aan je arts een attest dat je zoon stress heeft…, er zijn genoeg achterpoortjes, als zei het zo spelen, krijgen ze hun boemerang terug! Zelf de testen kunt ge manipuleren 😅

  Beantwoorden
 • 1 mei 2021 om 11:10
  Permalink

  Net hetzelfde gehad met onze dochter. Gewoon in quarantaine gaan en elke test weigeren. Attest voor afwezigheid is automatisch in orde bij quarantaine.

  Beantwoorden
 • 6 mei 2021 om 08:31
  Permalink

  Wij hebben dezelfde situatie meegemaakt in december. Wij hebben toen de test vriendelijk geweigerd en onze 2 kinderen in quarantaine gehouden.
  Ik moet toegeven dat de druk wel zwaar aanvoelt, maar ik blijf mijn hart volgen. Ik ga mijn kinderen niet zomaar testen met een test die blijkbaar niet betrouwbaar is.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.