Getuigenis Marianne uit Melsele: Het is gewoon schandalig hoe jullie ondermijnd worden, hoe alles ontkend en weerlegt wordt! 

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Toevallig las ik onderstaande ‘factcheck’. Misschien zijn jullie hier al van op de hoogte, maar voor alle zekerheid stuur ik het toch maar even door!

Het is gewoon schandalig hoe jullie ondermijnd worden, hoe alles ontkend en weerlegt wordt! 

www.gezondheidenwetenschap.be/in-de-kijker/factcheck-door-gezondheid-en-wetenschap-van-de-factsheet-covid-19-vaccinatie-van-en-voor-artsen-ge

Veel artsen kregen een brief van de organisatie ‘Artsen voor Vrijheid’ met misleidende informatie over coronavaccins. Op vraag van veel verontruste artsen namen we de beweringen uit deze ‘Factsheet Covid-19-vaccinatie voor artsen en geïnteresseerde patiënten’ onder de loep.


FACTCHECK DOOR GEZONDHEID EN WETENSCHAP van de

FACTSHEET covid-19-vaccinatie van en voor artsen & geïnteresseerde patiënten*

‘Is dit vaccin nodig, veilig en effectief?’

Met de steun van de Artsen voor Vrijheid: dr. Anne De Clerck, dr. Bart Lambert, dr. Dirk Bultinck, dr. Eric Beeth, dr. Gaëtane Beeckaert, dr. Geert Verhelst, dr. Hilde De Smet, dr. Jean-Luc Vanderlinden, dr. Johan Denis, dr. Leo Van den Bossche, dr. Pieter Lanoye, dr. Steven Devos


(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis Marianne uit Melsele: Het is gewoon schandalig hoe jullie ondermijnd worden, hoe alles ontkend en weerlegt wordt! 

 • 13 februari 2021 om 10:45
  Permalink

  Interessant. Maar is dat schandalig? Er bestaat wel iets als vrijheid van mening. Dus ieder heeft recht van spreken. Ik ben al blij dat ze de moeite doen om op de inhoud te focussen, dat ze het ten minste gelezen hebben. Ieder heeft het recht om te informeren en om geïnformeerd te worden, het is zelfs een morele plicht om zich te informeren. En op basis daarvan zelf een mening te vormen. Het is een beslissing, een keuze die niet altijd makkelijk is. Het gaat ook over waar je je vertrouwen in stelt. Altijd goed kijken naar het waarom, de belangen die men heeft om dit of dat te verkondigen. Voor mij is de keuze gemaakt, en zo’n factcheck zal er niets aan veranderen. De argumenten van artsen voor vrijheid zijn voor mij overtuigend, en er zit geen agenda achter van belangen. Ik hoop natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen ook deze keuze maken, maar ieder is vrij te geloven wat hij wil.

  Beantwoorden
 • 13 februari 2021 om 11:44
  Permalink

  Ik vind het schandalig omdat er weer maar eens geprobeerd wordt om de bevolking te indoctrineren, te manipuleren, te hypnotiseren. Feit is dat het overgrote deel van de bevolking enkel de website ‘gezondheid en wetenschap’, de officiële website van de overheid, zal raadplegen en zal geloven. Ik vind het dus schandalig omdat de bevolking effectief wordt geïndoctrineerd, gemanipuleerd en gehypnotiseerd.
  Ik vrees dat het overgrote deel van de bevolking een eigen mening vormt na de indoctrinatie… I
  Ik begrijp wat je wil zeggen met uw antwoord, maar volgens mij denken de meeste mensen niet verder na en gaan ze niet verder op zoek naar ‘antwoorden’. Daarom dat ik het woord ‘schandalig’ gebruik…

  Beantwoorden
  • 13 februari 2021 om 13:11
   Permalink

   Ja, akkoord. Ik bedacht me net, ook zich bedenken hoort bij vrijheid van mening. Het hoort bij zich een mening vormen. Het meest schandalige eraan vind ik dat het geen open debat is zoals waar de betrokken artsen op aandringen (docs for open debate) maar dat de gevestigde orde weer het laatste woord moet hebben. Zij uiten kritiek, hebben hun kanalen, hun macht zodat ze kunnen dreigen met uitsluiting voor wie een andere mening heeft. Machtsmisbruik dus. Schandalig, walgelijk!

   Beantwoorden
 • 14 februari 2021 om 20:17
  Permalink

  Idd. Het is volledig ongehoord om alles te gaan weerleggen met factchecks en officiële studies. Ze zitten allemaal in het complot!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.