Getuigenis M uit V: Tinnitus na vaccinatie.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Beste,

ik geef jullie graag de volgende info mee:
Melding van ontstaan tinnitus na vaccinatie. Ik heb zelf gehoorschade (ook hyperacusis)
https://www.facebook.com/542085465845041/posts/3750710864982469/?d=n
Zie tientallen reacties onderaan het artikel van diverse vaccins
https://www.drugdiscoverytrends.com/is-jjs-covid-19-vaccine-linked-to-tinnitus/?fbclid=IwAR2n1XNfYVlsRcfNtxoBwFbMPwqdMwdntmW_jG0jv-_v5UpTaTZ0sCTM3PM
Ikzelf heb ook post-viraal syndroom (CVS) na klierkoorts en volg een facebook groep (ME/CVS and the covid vaccines) waar het woord vaccin moet afgekort worden mits censuur. Die mensen daar zijn erg op hun privacy gesteld, kunnen veelal niet bij hun huisarts terecht omdat CVS al vaak niet serieus wordt genomen. Ik denk dat ze hun reacties proberen te bundelen en gaan doorgeven aan een officieel kanaal. Ik vermoed dat de meerderheid Britten en Amerikanen zijn. 

Daar reageren mensen met chronische vermoeidheid hoe ze zich voelen na vaccinatie. Redelijk wat reacties zijn enorm zorgwekkend. Anderen voelen zich na enkele dagen of weken weer beter maar ik lees dat bepaalde mensen weer even slecht zijn sinds het ontstaan van hun problemen en de jaren erop beter waren geworden door allerlei acties te ondernemen. Sommigen werden reeds gevaccineerd in januari en voelen zich nog steeds even slecht. Het aantal bijwerkingen is niet te tellen. 
Ik hoop echt dat dergelijke zaken belicht worden want ik ben mantelzorger voor een dialyse patiënt Werk in het lager onderwijs en kom in meerdere scholen. Ik ben echt bang om me te laten vaccineren en wil zeker geen ergere tinnitus of terug naar ‘af’ betreft mijn CVS klachten. 
Ik denk dat ik mij niet zal laten vaccineren maar er waren wel reeds redelijk veel positieve gevallen op school en ook onder kinderen. Ik gaf 15 jaar les en was meermaals verkouden en werd altijd ziek indien er verkoudheden waren.

Ik vraag me dan ook af wat het advies is van functionele artsen betreft mijn aandoening en vaccineren. Mijn immuunsysteem zal in overdrive gegaan zijn in 2011. Als ik een bloedtest liet doen (enkele jaren na elkaar) dan was de werking van mijn immuunsysteem verzwakt. 

Ik vraag me dus echt af wat het advies is van eerlijke experten rondom mijn probleem. Mijn huisarts is ‘klassiek’ en zei na 2-3 jaar dat het probleem tussen mijn oren zat. Zo deprimerend. Tot ik een arts vond die diepgaande bloedtesten deed en bepaalde behandelingen deed waardoor ik beter werd. Oa.intolerantie testen. Helaas werd die arts ook lastig gevallen door de orde der geneesheren. 
Mijn moeder is zo bang dat ze constant zegt, zou je jezelf beter toch niet laten vaccineren?
Als ik binnenkort naar mijn gewone huisarts zal gaan om medicatie voor te schrijven zal hij mij ‘zot verklaren’ dat ik geen vaccin wil. 
Ik wil een objectieve analyse zien van de vaccins en dat is er mijns inziens niet. Terug naar af qua chronische vermoeidheidsklachten of tinnitus /hyperacusis is voor mij even erg als zware covid krijgen. Dan hoeft het voor mij niet meer. In geen enkele optie. 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis M uit V: Tinnitus na vaccinatie.

 • 15 april 2021 om 07:54
  Permalink

  Gezondheid doe je nog altijd zelf, je moet je zeker niet laten lijden door uw dokter.
  Zoek en u zult vinden !!!

  Beantwoorden
 • 16 april 2021 om 01:33
  Permalink

  contacteer Dr. Hilde De Smet (focusopgezondheid.com) of Dr. Kris Gaublomme (hcmaasmechelen.be), deze dokters staan voor de waarheid en willen echt mensen helpen, ze zullen u ook eerlijke info geven over de corona gen therapie

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 + 20 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.