Getuigenis M uit B: “Pas na 3 weken levensnoodzakelijke hersenoperatie uitgevoerd !”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Alles is gericht op “corona”. Ziekenhuizen hebben hun normale werkzaamheden “afgeschaald”.  Alleen corona telt nog, lijkt het wel.

Een kennis van mij viel van de trap, waarbij ze haar rotsbeen brak, hevig uit haar oor bloedde en bewusteloos was. Haar man belde 112 en ze werd naar het niet-academische ziekenhuis in haar woonplaats gebracht.

Ondanks dat er scans en echo’s werden gemaakt opereerden artsen haar niet. Terwijl dat toch echt nodig was wegens vochtopeenhoping in de hersenen.

Zo lag ze bijna drie weken te liggen. Alleen maar achteruitgang. Lopen kon ze niet meer, ze werd steeds warriger, fijne motoriek ging achteruit enz.

In normale omstandigheden – en zelfs ik weet dat als leek – behoort iemand met een dergelijke hersenletsel direct geopereerd te worden. Door de focus op corona lijkt het wel of alle gezonde verstand uit artsen is weggespoeld.

Na drie weken (!) boorden artsen eindelijk een gat in haar schedel en voerden overtollig vocht af. Drie weken te laat.

De schade is irreversibel. Wat wacht is een verpleegtehuis. Alles draait om corona. Diagnoses worden gemist. Spoedoperaties niet uitgevoerd.  Als dit een jaar geleden was gebeurd was mijn kennis gewoon, volgens protocol, direct geopereerd. En niet pas drie weken later, toen het veel te laat was.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)