Getuigenis L uit Gent: “Wij stellen in onze zaak ons vragen, veel vragen. Welk verschil maken de maatregelen?”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Wij stellen ons vragen, veel vragen. Ik maak deel uit van een essentiële sector, zijnde een coöperatieve voedingswinkel. De eerste lockdown hebben we de winkel open gehouden zonder het dragen van een masker, we hielden afstand en ontsmetten van de handen. We hebben geen weet van klanten (we hebben een vast cliënteel) met corona tijdens de eerste fase, tijdens de tweede fase hebben 2 mensen corona gekregen, het was voor hen als een stevige griep.
In de winkel verliep alles nog altijd geordend, iedereen respecteerde de regels.
Sinds de zomerperiode moeten we wel allemaal een masker dragen, zowel klanten als wij. Alles loopt nog steeds hetzelfde. Maar wij moeten nu wel 9u per dag een masker dragen. Waarom? Als we de eerste zogenaamde golf doorstaan hebben zonder, waarom nu dan met? Wat maakt het voor verschil?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis L uit Gent: “Wij stellen in onze zaak ons vragen, veel vragen. Welk verschil maken de maatregelen?”

  • 15 december 2020 om 20:46
    Permalink

    Terechte vraag. Waarom hoor ik het zo weinig.. Er is geen zinnig antwoord te bedenken, het is schandalig hoe mensen behandeld worden. Het wordt tijd om onze stem te laten horen.

Reacties zijn gesloten.