Getuigenis L uit Brussel: dreigen met “consequenties” als je je niet laat injecteren

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Het personeel wordt onder druk gezet om zich te laten injecteren. Toen de eerste injectie ronde startte, werd mij gevraagd of ik mij “ingeschreven” had voor de “vaccinatie”.

Toen ik neen zei moest ik mij verantwoorden waarom niet.
Ik heb toen 2 vragen gesteld:

  1. Kan je mij 100% garanderen dat ik dan niet ziek wordt?
  2. Als ik dan ziek wordt, kan je mij dan garanderen dat ik anderen niet zal besmetten… Uiteraard konden ze daar dan niet positief antwoord op geven. Daar bleef het de eerste keer bij.

Ondertussen hoorde ik dat collega’s wel zwaar onder druk gezet werden om zich te laten injecteren. Ze moesten naar een viroloog om “ingelicht” te worden. Bij navraag zijn ze allemaal gezwicht onder de druk van onze hoofdverpleegkundige. Sommigen hebben er spijt van.

Vandaag kwam die dan weerom vragen of ik mij morgen laat injecteren, want het is de laatste kans en anders zullen er consequenties aan verbonden zijn. Over welke consequenties het hier gaat bleef ze vaag. Want onze CEO Marc Noppen vindt het belangrijk dat iedereen gevaccineerd is en omdat je in de zorg staat.

Hebben ze dan plots verpleegkundigen teveel vraag ik mij ironisch af…

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.