Getuigenis kapper uit Halle: Antistoffen een jaar na ziekte

🕒 Leestijd: 2 minuten

Hallo

Een jaar geleden een week voor de 1ste lockdown kreeg ik plots hevige hoofdpijn. 3 a 4 aspirines per dag om mijn dag door te komen.Ik heb regelmatig wel hoofdpijn, dus stelde ik mij daar geen vragen bij. Alhoewel ik bij hoofdpijn met 1 aspirine per dag meer dan toekom. Een week later kreeg ik koorts, met klein beetje hoofdpijn. Dus werd de zaak gesloten. Omdat er toen nog niet werd getest, bleef ik gewoon binnen met de vraag: heb ik nu Corona of niet.

Heel angstaanjagend omdat er van alles op het nieuws kwam. Kappers mochten die week nog werken, ik dus niet. Meer dan 38 graden koorts had ik niet. 1 aspirine en het probleem was weg. De 3de week kreeg ik wat last van mijn ademhaling. Kon tot achteraan de tuin gaan, maar terugkomen was wat moeilijker. Als ik echter niks deed, had ik ook nergens last van. De week daarop volgend was het hoesten. Dit heeft enkele weken geduurd, maar ook dat viel mee. Omdat ik dan toch nieuwsgierig was of ik het had gehad of niet, wou ik mij laten testen. Dit kon pas 2 maand later. Antistoffen stonden toen op 140. Vorige week heb ik terug mijn antistoffen laten testen. Dit omdat ik aan het twijfelen was om me te laten vaccineren. Niet omwille dat ik bang ben van de ziekte, maar omdat er sprake was van serieuze vrijheidsbeperking indien er niet werd gevaccineerd.

En nu komt het; Toen ik 3 dagen later naar de dokter belde, stonden mijn antistoffen op 250!!! Heb ik het voor de 2de maal gehad of heb ik die zelf aangemaakt? Ik weet het niet!  Mijn echtgenote heeft het ook gehad, op ongeveer het zelfde moment als ik tijdens 1ste lockdown, zonder symptomen. Antistoffen stonden wel veel lager. Ergens rond de 60. Zij heeft vandaag ook een test gedaan, maar daarvoor moeten we nog wat wachten op de resultaten.

In ieder geval, ben ik niet meer bang. Want dat is imo, erger dan ziek zijn!

Ik hoop dat ik jullie hiermee wat verder heb geholpen!

Groeten

Stef!

🙂

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.