Getuigenis K uit Pepingen: “Zorg weigeren is tegen de wet. Maar wat moet je doen als je kind zo ziek is dat hij zelfs niet meer kan zitten zonder om te vallen?”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn zoon is een heel deel van zijn darmen kwijt (na geboorte geopereerd) en heeft hierdoor regelmatig last van verzuring van zijn bloed. Hier wordt hij heel ziek van, en dan moet ik met hem altijd naar het ziekenhuis om enkele uren of dagen een spoeling te krijgen via infuus. Als dit niet optijd gebeurt, wordt hij heel ziek (als in een week intensieve zorgen).

Dit weekend had hij na lange tijd weer een terugval, opnieuw binnen via spoed, sowieso doe ik dit al niet graag omdat ze niet voldoende voorzien zijn op kinderen, maar deze keer was het wel de moeite. Nu werd ik verplicht om een covid-test te doen, anders weigerden ze om hem op te nemen.

Zorg weigeren is tegen de wet. Maar wat moet je doen als je kind zo ziek is dat hij zelfs niet meer kan zitten zonder om te vallen?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis K uit Pepingen: “Zorg weigeren is tegen de wet. Maar wat moet je doen als je kind zo ziek is dat hij zelfs niet meer kan zitten zonder om te vallen?”

  • 16 december 2020 om 14:48
    Permalink

    Terecht stelt u dat het tegen de wet is om zorg te weigeren, waarmee gedreigd wordt in geval u een coronatest weigert. Chantage is het. Weer een vorm van machtsmisbruik. Helaas, de maskers vallen af van de ware aard van veel mensen.

Reacties zijn gesloten.