Getuigenis K uit O: Ik werk in een ziekenhuis en ik vind het schandalig hoe ze het personeel onder druk zetten

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik werk in een ziekenhuis en ik vind het schandalig hoe ze het personeel onder druk zetten . Sensibiliseren mag, geen enkel probleem mee. Maar ze moeten ook het respect hebben voor diegene die wensen af te zien vh vaccin.

Ben zeker geen voorstander vh vaccin en ik laat me door niemand iets opleggen. Het is mijn lichaam en beslis er zelf over.

Vanuit directie en hoofden worden er constant mails gestuurd met: we zitten aan … aantal geregistreerden vr het vaccin .. . Het “ moeten” er meer zijn .

Diensthoofden blijven het personeel stalken ! Niet normaal!

Velen denken er aan de zorgsector te verlaten als dit opdringerig gedrag niet ophoudt! Waar staan ze dan met hun slogan “ handen tekort in de zorg”

Je wordt bekeken als e “alien” bij het zeggen dat je het vaccin niet wilt.

Het is immers onze morele plicht naar de maatschappij ? De bomen in .. ik laat geen gif in mijn lichaam spuiten .

Ik vertrouw op mijn immuunsysteem en probeer gezond te leven .

En als ik dan nog het virus op 1 of andere manier oploop .. met al dan niet  ernstige gevolgen: dan sterf ik nog liever aan dat virus dan aan alle brol dat ze in je lichaam gespoten hebben .

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Getuigenis K uit O: Ik werk in een ziekenhuis en ik vind het schandalig hoe ze het personeel onder druk zetten

 • 3 maart 2021 om 19:23
  Permalink

  Je hebt gelijk. Ik vind de propaganda ook vervelend. Als het dan nog van je oversten op het werk komt, en het wordt druk uitoefenen, dan gaan alleen die sterk in hun schoenen staan waarstaan. Het is echt een gelegenheid om je karakter te tonen. Slap of sterk. Veel succes! Ook al ben je in je omgeving, in je familie, op je werk in de minderheid, samen zijn we met velen.

  Beantwoorden
  • 4 maart 2021 om 09:04
   Permalink

   Respect voor jullie moed, het zal alleszins zenuwslopend zijn om in die sfeer te moeten werken! Zeker voor de mensen in deze sector waar de druk al zo hoog ligt.
   Er zijn er al veel te weinig …..Denkt de overheid dan niet aan de gevolgen als er mensen zeggen dat ze er genoeg van hebben en vertrekken? Dan stort de haperende zorg, o.a. gevolg van slecht beleid en geldgewin, helemaal in mekaar….

   Beantwoorden
 • 5 maart 2021 om 11:51
  Permalink

  Ook ik werk in een groot ziekenhuis en heb me ook niet laten vaccineren. Ten eerste omdat ik nog niet aan de beurt ben, ten tweede omdat ik me ook nog niet aangemeld heb op de mailings die we kregen van ons bedrijf. Tot nog toe zie ik ook zelf niet in waarom ik dit wel zou doen? Het virus heeft een zeer lage infectiegraad, meer dan 99,7 procent van de mensen hebben milde klachten, het is een kleine minderheid van de bevolking die ernstig ziek wordt of in het ergste geval hierdoor sterft. En zelfs dat weten we eigenlijk niet met zekerheid.
  Het kan niet de bedoeling zijn om mensen te verplichten om zich te laten vaccineren, wanneer dit absoluut niet nodig is.
  Om je vrijheden terug te krijgen? Dat is al helemaal geen argument.
  Wie een beetje persoonlijk onderzoek doet, kan lezen dat de huidige “vaccins” met een spoedprocedure goedgekeurd zijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.