Getuigenis K. uit M.: Gevolgen van vaccinatie? Mijn baby heeft veel gezondheidsproblemen sinds zijn geboorte.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Hallo,

In november 2020 konden wij heel blij ontdekken dat wij in verwachting waren na lang proberen.  Alles verliep vlot, maar wat ik niet aangenaam vond was om te blijven werken als huishoudhulp bij klanten die zich niet aan de regels hielden. Ik geloof niet veel van dat corona gedoe maar toch voelde ik mij niet veilig. Ik heb mij op 4 maanden zwangerschap laten thuis zetten door de dokter omdat er veel besmettingen zaten in scholen en de maatregelen voor scholen absurd belachelijk waren. Mijn zoontje van 11 had de ene besmetting na de andere op school.

En nu komt het… eind april raadt de gynaecoloog het vaccin af, maar 2 weken later raadt ze het wel aan. Sterker nog, ze laat mij weten dat ik dan mag bevallen zonder mondmasker omdat ik dan veilig was en corona zou wel eens heel gevaarlijk kunnen zijn moest ik het krijgen tijdens mijn zwangerschap…

Ik laat ze dus zetten. Eind mei en begin juli. Van mijn eerste vaccin ben ik doodziek geweest: keelpijn, hoofdpijn, misselijk, hoesten, niezen, en dit allemaal met de al gekneusde ribben die ik had.

Daarna was ik constant moe, met heel veel spierpijn in mijn schouders. Ben 1 keer naar spoed moeten rijden omdat de pijn in mijn schouders niet te dragen was…  in juli heb ik mijn tweede vaccin laten zetten en 2 weken later ben ik bevallen op de (bijna) uitgerekende datum. Tijdens de arbeid had mijn zoontje al hartproblemen, na de geboorte volgden darm- en maagproblemen elkaar op.

Medicatie gekregen tegen maagontsteking op 2 maanden oud. Op 4 maanden heeft mijn baby nog steeds maagproblemen, drinkt niet genoeg naar zijn gewicht…. Soms begint hij te krijsen van pijn en we weten niet van waar het komt. Soms is hij niet rustig te krijgen omdat hij ergens pijn heeft.  Hij moet ook erg veel niezen elke dag.

Ik heb al gehoord via mamagroepen op Facebook dat er meer soortgelijke problemen zijn bij mama’s die gevaccineerd zijn tijdens de zwangerschap.

Ik wil nu mijn zoontje laten onderzoeken bij de huisarts maar ben bang dat die gewoon medicatie blijft voorschrijven zonder verder onderzoek te doen. Ik vind ook nergens iets over baby’s die volledig onderzocht geweest zijn na een vaccinatie tijdens de zwangerschap…

K.M.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis K. uit M.: Gevolgen van vaccinatie? Mijn baby heeft veel gezondheidsproblemen sinds zijn geboorte.

 • 18 november 2021 om 10:31
  Permalink

  Wat vreselijk om te horen.
  Wat ik als advies zou willen geven: laat uw baby bij een chiropractor eens onderzoeken op het kiss-syndroom.
  Dan zitten de wervels niet helemaal recht en daar kan een baby heel veel last van hebben. Veel van deze klachten had mijn jongste zoon ook na de geboorte. Huisartsen en de kinderarts in het zh konden niets vinden. Hij had z’n nekwervels scheef staan. Dit is 18 jaar geleden maar nooit meer last gehad. Misschien heb je er iets aan. Zoek kiss- syndroom maar eens op.
  Sterkte met uw baby

  Beantwoorden
 • 18 november 2021 om 12:57
  Permalink

  Het is te zot voor woorden en heel erg tragisch!
  Ik zou aangifte doen van misleiding door de gyneacoloog (en de rest natuurlijk!)

  Beantwoorden
 • 18 november 2021 om 13:50
  Permalink

  De oplossing was nochtans heel simpel, gewoon voor jezelf leren denken.
  Kijk misschien een keer naar de docu VAXXED2, en je laat jezelf, en je kind nooit meer vaccineren.
  Gewoon even googelen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.