Getuigenis K uit K: Dokter dwingt me om te vaccineren of wil me niet meer behandelen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik weet niet of ik dit via deze instanties kan  doorgeven.

Ik ben patiënt bij een dokter te Keerbergen reeds 9j.

Ik kom daar zo goed als maandelijks en sinds een paar maand heeft hij me doodleuk laten weten dat ik móet, nadrukkelijk op moet gevaccineerd zijn of ik mag vanaf 1 jan 2022 niet meer komen.

Hij heeft aan zijn voordeur een papier hangen met zijn voorwaarden, twee vaccinaties verplicht of telkens pcr test max 48u oud.

Ik heb van hem verschillende mails reeds ontvangen daar hij mij persoonlijk in aanspreekt dat ik me aanstel omdat ik me niet wil vaccineren en telkens ik zijn  praktijk inkom word dit naar mijn hoofd gesmeten.

Kan dit zomaar dat een dokter dit  doet? Een patient persoonlijk hiervoor aanvallen.

Als ik een andere dokter zou vinden die hetzelfde kan uitvoeren verander ik direct.

L.P.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis K uit K: Dokter dwingt me om te vaccineren of wil me niet meer behandelen

 • 8 november 2021 om 00:20
  Permalink

  Dat is in strijd met de rechten van de patiënt. Hij kan jou niet verplichten. Ik zou klacht indienen. We hebben het hier over geïnformeerde toestemming. Hij legt je uit wat het is, hoe het werkt en welke bijwerkingen op korte en lange termijn er zijn vastgesteld. Daarna geef jij hem/haar toestemming. Best is dat je klacht indient, hij gaat zijn functie zwaar te buiten. Geïnformeerde toestemming is geen druk/chantage/verplichting. Hij/zij is arts, hij/zij mag geen medische zorgen weigeren omdat je niet gevaccineerd bent. Probeer nog eenmaal om dat rustig aan te kaarten, wellicht is de arts in kwestie gehersenspoeld door de media of collega’s. Indien hij/zij jouw rechten als patiënt niet respecteert dien je klacht in. Hij mag dat papier zelfs niet ophangen aan zijn praktijk.

  Beantwoorden
 • 10 november 2021 om 17:23
  Permalink

  Kijk eens bij Keuze Vrij Bij Mij en zoek op ZORG in jouw omgeving?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.