Getuigenis K uit Antwerpen: “Onder huisartsen is het volgens mijn dokter een feit dat het virus afzwakt. Alleen mag dat niet openlijk gecommuniceerd worden naar het publiek”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Onlangs ging ik op consultatie bij mijn huisarts (niet-corona gerelateerd). Op het einde van het consult vroeg ik haar naar haar mening over de het corona-virus. Ze vertelde dat zij bij coronapatiënten tijdens de tweede golf een afname ziet van de intensiteit van de symptomen. ‘Het virus is aan kracht aan het afnemen. Al mijn collega’s zien dat.’ Onder huisartsen is het volgens haar een feit dat het virus afzwakt. Alleen mag dat niet openlijk gecommuniceerd worden naar het publiek. Verder vertelde ze dat het afzwakken van het virus de enige manier is om van het virus af te geraken. ‘Ik geloof niet dat een vaccin veel zal veranderen,’ voegde ze eraan toe. Ze gaat haar patiënten ook niet expliciet aanraden zich te laten vaccineren. Het feit dat het virus afzwakt… Is dat geen uiterst belangrijke & positieve informatie die iedereen mag weten? Blijkbaar niet.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis K uit Antwerpen: “Onder huisartsen is het volgens mijn dokter een feit dat het virus afzwakt. Alleen mag dat niet openlijk gecommuniceerd worden naar het publiek”

  • 15 december 2020 om 20:13
    Permalink

    Wat je schrijft bevestigt mijn vermoeden, dat het virus afgezwakt is. Maar intussen doet men in de media (en in de politiek) alsof het coronavirus hetzelfde is als in het begin. De vijand waartegen moet gestreden worden, in een beeldrijke taal waar hun pretentie van af loopt. Ze gaan het eens beteugelen, door de regels te stellen, hoe strenger hoe liever, en wij moeten niet meer doen dan braaf de regels toepassen. Dat spelletje moet blijven duren tot het vaccin de verlossing brengt.

Reacties zijn gesloten.