Getuigenis: “Je eigen grootvader niet mogen bezoeken die in laatste levensmaanden zit”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Als gezond persoon zonder enige symptomen zoals niezen, hoesten, … mag je zelfs met een attest “patiënt mag geen mondmasker” je eigen grootvader niet bezoeken die in zijn laatste levensmaanden zit. Waarom? Om jezelf en je grootvader te “beschermen”, zonder enig onderbouwd wetenschappelijk bewijs moet ik een muilkorf op want dat zijn nu éénmaal de regels.

En als je de regels niet volgt dan tel je niet meer mee, dan ben je een complotdenker, een mens met gezond verstand tussen de grote massa die klakkeloos de overheid gelooft, de maatschappij het begint steeds meer te lijken op een sekte die verdoofd de leider volgt zonder ook maar één nanoseconde vatbaar te zijn voor gezond verstand. Al kom je met miljoenen onderbouwde informatie af voor de massa is het allemaal een complot theorie, hoeveel erger moet het nog worden voor de grote meerderheid bewust wordt? Zelfs de WHO die aangeeft dat de IFR van Sars-Cov2 in de grote orde zit van de jaarlijkse griep (die nu in 2020 heel toevallig bijna onbestaande was) doet mensen niet bewuster worden, daar zorgt de media wel voor met hun frauduleuze berichtgeving.

Als ik geen mondmasker ga opzetten kan ik dus niet naar grootvader, daar hebben de schaapjes in de familie me al een paar keer op gewezen want zelfs zonder grote drang van de overheid voelen ze zichzelf geroepen om op te treden als gestapo mannetjes.
Het doet me veel verdriet maar ik laat me niet muikorven, nu niet, nooit niet dus het bezoek aan grootvader zal niet doorgaan. Ik hoop dat hij er nog is tegen dat de waanzin stopt maar ik vrees ervoor, de vorige wereldoorlogen duurden ook 4 jaar. Dit is een oorlog met een ander wapen, namelijk een onzichtbaar virus tegen ons de mensen, tegen onze vrijheid en bewustzijn.

Bedankt artsenvoorvrijheid om hier mijn ervaring en gevoelens te kunnen meedelen, het verzet is er en één ding heb ik onthouden van verzet in het verleden: dat groeit alleen maar en krimpt niet! Blijven volhouden zou ik zeggen aan alle bewuste mensen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis: “Je eigen grootvader niet mogen bezoeken die in laatste levensmaanden zit”

  • 17 december 2020 om 12:49
    Permalink

    Dank u en ga vooral naar je grootvader. Leg de vraag voor aan je grootvader wat hij zelf wil in plaats van je te schikken naar de goedbedoelde eisen van de ‘beschermende’ familie. En soms moet men afwegen en kiezen tussen 2 kwalijke zaken namelijk 1. met mondmasker je grootvader zien of 2. helemaal niet zien. Sterkte.

Reacties zijn gesloten.