Getuigenis Inge Lagae: Antwoord van de CLB arts op onderstaand schrijven

🕒 Leestijd: 2 minuten

Antwoord van de CLB arts op onderstaand schrijven

“Ik respecteer uw mening maar ik wens hier verder niet op in te gaan.”

Beste dokter H. (van het CLB Brussel)

U bent dokter…

Maar toch gaat u akkoord met het opvolgen van de maatregelen die opgelegd worden door de overheid, net zoals u het ook evident vindt dat uw collega’s van het CLB , schooldirectie en leerkrachten deze maatregelen opvolgen.

Mag ik u dan vragen of u deze maatregelen opvolgt omdat u bang bent voor represailles of omdat u als arts en mens achter deze maatregelen staat ? (vraag 1)

Bent u op de hoogte van het feit dat niemand tot op dit moment, heeft geantwoord op mijn vraag wie verantwoordelijk kan worden gesteld voor letsels door het dragen van mondmaskers bij kinderen?

Niet het CLB, niet de school, niet het kabinet van onderwijs, nog de overheid. Wie is verantwoordelijk  (vraag 2)

Bent u op de hoogte van het feit dat meer en meer verzekeringen te kennen geven dat zij geen schade voor letsels wegens het dragen van mondmaskers bij kinderen NIET meer willen dekken? (vraag 3)

Bent u zich echt bewust van de mentale en fysieke schade (concentratiestoornissen, depressiviteit, chronische migraine, keelpijn en keelontstekingen, longschade door het inademen van vezels, flauwvallen,…)

van het dragen van mondmaskers bij kinderen, bent u op de hoogte van de testen m.b.t. hypercapnie en de gevolgen van hypercapnie ? (vraag 4)

Bent u op de hoogte van het feit dat er kinderen zijn die het bewustzijn verliezen bij het sporten met een mondmasker en daarbij zware letsels kunnen oplopen? (vraag 5)

Bent u bekend met de fraude rond PCR testen , amplificaties van 50 ipv 30, de PCR is trouwens ook geen diagnostische test (vraag 6)

zal u nog de maatregelen opvolgen als de overheid inzet op vaccinatiecampagnes op scholen met een experimenteel vaccin (nee ik ben geen antivaxxer) bij gezonde kinderen die nauwelijks of nooit last hebben van covid, asymptomatisch en zeer gezond? Er is trouwens een verschil tussen besmettelijk en besmetting. (vraag 7)

Zal u akkoord gaan met de laatste quarantaine plannen waarbij geopteerd wordt door verschillende partijen om zowel volwassenen als kinderen te voorzien van een elektronische enkelband ? (vraag 8)

Lees want we hebben nog geen quarantainekampen in België, wel in diverse andere landen.

Bent u bekend met wat in WOII gebeurde met de goedkeuring van het gros van de bevolking en de artsen? (vraag 9)

Uitziend naar uw antwoord en in naam van duizenden bezorgde ouders aan wie ik uw antwoord zal bezorgen,

 

Inge Lagae

 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis Inge Lagae: Antwoord van de CLB arts op onderstaand schrijven

 • 1 maart 2021 om 19:07
  Permalink

  Beste Inge,
  die CLB arts zegt dat hij uw mening respecteert, maar u hebt toch helemaal geen mening gegeven? Het enige wat u hebt gedaan is vragen stellen.
  Wat is dat nu weer voor een belachelijk antwoord?
  Is er geen ombudsman voor het onderwijs of zo, waar u kan gaan klagen?
  Groetjes
  Marc

  Beantwoorden
 • 2 maart 2021 om 18:38
  Permalink

  Beste Inge, dit is een erg moedige brief met een laaghartig laf en kwalijke onverschilligheid als antwoord.
  Ik maak me ook erg veel zorgen over de (nabije) toekomst van onze kinderen.
  Er zijn intussen -tig studies over de schadelijkheid van maskers.
  Het kan toch niet zijn dat hier niemand verantwoordelijk is… doet me verdacht veel denken aan het Eichmanproces na WO2. Je kan je lid maken bij ´Hands for Freedom´. Zij staan in voor mensenrechten en zullen ook procederen tegen deze aanpassingen in het decreet van 2003. Ikzelf begin langzaamaan te denken om Vlaanderen te verlaten,mijn Waalse vrienden hebben al aangeboden om bij hen te komen wonen,zozeer zijn ook zij geschokt door dit mensonwaardige beleid.

  Beantwoorden
 • 3 maart 2021 om 08:29
  Permalink

  Er wordt momenteel een nieuw tribunaal van Neurenberg samengesteld, laten we hopen dat we ten gepaste tijden, ook het CLB kunnen laten veroordelen.
  De schade die momenteel aan de schoolgaande jeugd wordt aangericht, is onherstelbaar.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.