Getuigenis Infectie-expert: Het corona-SARS-2virus ontmaskerd

🕒 Leestijd: 4 minuten

Officieel ben ik een leek. De RIVM (NL.) en een andere professor adviseerden mij met een proefschrift in de infectieziekten te promoveren naar Drs. Geen gebruik van gemaakt! Ik wil U helpen met mijn visie en ervaring om een duidelijk(er) beeld te scheppen voor uw kennis en verdediging tegen de dreigbrief van de overkoepelende artsenorganisatie. Het is een heel lang verhaal en behandelt alle belangrijke punten aangaande corona SARS-2

Het virus is gemaakt uit het sarsvirus van 2003 in de VS en dusdanig verandert dat er een patent op is verkregen 2015 Wuhan/China speelt hierin geen rol.

Wuhan is een afleidingsmanoeuvre met laboratorium/of markt waar het virus voor het EERST bij vleermuizen is gevonden aldaar, om de aandacht af te leiden van hetgeen in de VS gebeurd MET DEZE LEUGEN.  Er werd vermeld dat er geen enkele behandeling en genezing mogelijk is daar het virus van zijn OSP´s (outher surface protaïnes) is ontdaan waardoor er geen antilichamen door ons immuunsysteem aangemaakt kunnen worden.

Een vaccin is dan ook niet mogelijk omdat een vaccin, delen van het virus in zich MOET hebben, om daarmee het immuunsysteem te activeren op een verhoogde aanmaak van immunoglobulines. 

Immuunsysteem heeft niets aangemaakt, tegen een virus die het niet kan vinden en het vaccin mist de delen van het virus en is dus niet effectief en kan niets activeren! (voetnoot: In conclaaf met de feitenchekkers hebben ze de OSP´s vervangen door het spike-eiwitten te noemen die dan wel in het vaccin zitten maar is gelijk aan de OSP´s en dus ontbreken die en werkt vaccin niet!) LEUGEN

Zeggen dus zelf in de VS dat het virus niet te behandelen is en dat is dan iets wat juist is.

Dit coronavirus is ontworpen met het doel om de wereld te “resetten” en de wereldbevolking met een =/- 50% te reduceren. Dit is gewoon geplande misdadige opzet waar geen normaal mens mee gebaad is. Wie wel…? en let op de jaartallen…! Gepatenteerd in 2015 Bill Gates en Melinda laboratory hebben in de jaren 2017 en 2018  meer dan 300 miljoen vaccins en andere producten verkocht over vele landen voor bestrijding en behandeling van het corona SARS-2 COVID-19 virus. Gezien? Geleverd over heel de wereld o.a.vaccins  een TWEE JAAR VOORDAT CORONA BESTOND. (’17  EN’18) Winst voor BILL Gates U$ 500 miljoen en noemt het zelf de beste deal in zijn leven (video) 

Er zijn video´s op internet van voor 2019, met een uitleg van een grote virus pandemie die in de komende jaren zal plaatsvinden. Opzet is aan alle kanten te bewijzen het is een onderdeel van de agenda 21/2030 opgezet door de vele samenwerkende kapitalisten en organisaties e.d. 

Goed… Het virus is niet te bestrijden en is daarvoor juist in het leven geroepen.

Compositie van het SARS-2 ( door mij als eerste genoemd deze benaming) Coronavirus-COVID-19 Uit de analyse is gebleken dat het VACCIN delen van het HIV virus bevat en delen die kunnen leiden naar onvruchtbaarheid van man en vrouw (agenda 12/20130?) Wie is hiermee gebaad in relatie met bestrijding van corona? Niemand toch? HIV? ONVRUCHTBAAR?

MAAR ER IS EEN ANDERE VISIE:  CORONAVIRUS Is totaal niet aan de orde! Lijkschouwers in Italië hebben bij overleden (corona) patiënten de aderen geopend en zeggen met volle overtuiging: ER IS GEEN VIRUS GEVONDEN  MAAR WEL EEN nieuwe BACTERIE DIE VERANTWOORDELIJK WORDT GEHOUDEN VOOR DE BLOEDKLONTEN EN BELEMMERINGEN IN DE BLOEDSOMLOOP  ZODAT DE PATIËNTEN OVERLEDEN ZIJN AAN EEN ERNSTIG ZUURSTOFGEBREK.!!!!!!

Dit is laboratoriumwerk… Zoeken naar antilichamen IgM en IgG  van een vreemde bacterie en het isoleren van de bacterie die dan zichtbaar gemaakt kan worden in een PCR-test.

PCR-test is ook totaal waardeloos gebleken om dat de het tot nu toe niet zichtbaar en niet geïsoleerd virus dus ook niet gevonden kan worden met een PCR! 

Hiermee is het hele virus verhaal tot nul te reduceren. Het bestaat gewoonweg niet!

Bacterie bestaat wel en dat blijkt ook uit de toegepaste (VERBODEN) BEHANDELINGEN MET HCQ. Al meer dan een half jaar propageer ik het gebruik van IVERMECTINE hetwelk hoog op de lijst staat bij de WHO als een zeer goed werkend medicijn. (uw controle zal opleveren dat het bedoelt is tegen de bestrijding tegen parasieten en wormen wat juist is want wordt al decennia lang gebruikt maar ook tegen schurft en de Gele Koorts.

Ingekort verhaal. Canada, in groot bejaardencentrum brak schurft uit. Bewoners aan IVECMECTINE direct daarna Corona en deel personeel werd ziek maar niet de bewoners want die hadden met de schurft, Ivermectine genomen en waaren daarmee beschermd tegen corona.

Is een buitengewone bacteriedoder waarvan de RIVM zegt dat dit nog onvoldoende is getest en duur met een kuur van € 250,– in 4 dagen (kost nog geen euro in 4 weken!) HCQ nu wel is toegestaan maar niet goed is bevonden tegen bestrijding van corona. Dit zijn leugens die gemakkelijk weerlegd kunnen worden met de testen die er overal in de wereld al mee zijn gemaakt tegen corona. In Brazilië , Argentinië testen met 3000 personen. Overal met gunstig gevolg.

Het middel IVERMECTIE 6mg om de 2 weken 2 tabletjes en iedereen die het gebruikt kan niet besmet worden, niet ziek worden. niemand anders besmetten, patiënten visuele verbetering zichbaar na 24 uur en na 48 uur CORONA-BACTERIE ‘NIET MEER AANWEZIG.

U STAAT ZO STEVIG ALS EEN ROTS IN UW STREVEN ALS BEHANDELENDE ARTSEN.

MIJN ADVIES: de bacterie vinden en de antilichamen ervan, daarop testen met Westernblod, ELISA of PCR en ga maar enige patiënten met corona behandelen met IVERMECTINE !

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

18 gedachten over “Getuigenis Infectie-expert: Het corona-SARS-2virus ontmaskerd

 • 1 februari 2021 om 22:41
  Permalink

  Dit soort onleesbare en onbegrijpelijke (slecht vertaalde ?) getuigenissen (ook de vorige) doen de geloofwaardigheid geen goed. Worden de getuigenissen gecheckt alvorens ze worden geplaatst?

  Beantwoorden
  • 2 februari 2021 om 09:26
   Permalink

   Beste Guy, wat is voor u hier niet begrijpbaar aan?
   We kunnen onmogelijk iedere getuigenis gaan verifiëren. Hou zou u voorstellen dat te doen.
   Dit is eerder een stelling dan getuigenis maar we vonden het als mening interessant genoeg er tussen te laten.

   Beantwoorden
   • 2 februari 2021 om 13:03
    Permalink

    Ik ben het wel eens met Guy . Het is weinig geordend en vrij chaotisch geschreven met toch wel wat schrijffouten en verkeerde zinsbouw. Dit maakt het moeilijker om het artikel als geloofwaardig te beschouwen wat dan heel jammer is aangezien er belangrijke dingen in staan.

    Beantwoorden
    • 3 februari 2021 om 10:21
     Permalink

     Ook ik ben het eens met Guy. Alleen al het feit dat begrafenis ondernemers de armen open snijden is al een gegeven dat niet ernstig te noemen is. De tekst is ook geen écht geheel. Wat HCQ en Ivermectine betreft, klopt dan weer wel. De oorsprong vh virus stel ik dan ook in vraag… Een bizar gegeven dat “artsen” voor vrijheid dan zoiets publiceren. Waar is de geloofwaardigheid nog?

     Beantwoorden
    • 24 februari 2021 om 17:38
     Permalink

     Het schrijven heeft niks te maken met deze getuigenis , het heeft eerder te maken met het niet willen lezen , of niet willen begrijpen , een kind kan deze stelling lezen , daarvoor zijn we toch naar school geweest ? Niet ? Voor mij was de stelling duidelijk. Vraag je zelf eens af , waarom moet er een fact telkens gecheckt worden voor alleen het publiek terrijn in gaat ? Is het omdat er dingen zijn die het publiek niet mag zien , met andere woorden informatie indrukt wordt , het geen dat duidelijk in gaat tegen vrijheid van informatie , als het iemand niet in mee gaat beslist hij of zij dat , als het gevoel niet Goed zit , geen overheidgestuurde chekkers , of tec bedrijfjes , natuurlijk de waarheid valt niet te fact chekken dat is er gewoon, daarom ze zoveel moeite doen om iemand anders visie te verstoren , en zo je vrijheid tot zelf besluit en intuïtie te ontdoen .

     Beantwoorden
  • 24 februari 2021 om 17:52
   Permalink

   Beste,

   Daar ga ik volledig met akkoord en sta ik volledig achter , spijtig dat sommige kritisch denken direct beschouwd wordt als complot denkers , terwijl zij degene zijn die niet een 1 zijdig verhaal lijn horen , maar verschillende bronnen na gaat , het geen normaal journalistiek gezien voor de media is maar helaas zijn zij onderdrukt en bestuurd door derden die opdracht krijgen te fact hekken , om zo de rest te onderdrukken en dus geen vrijheid op informatie is maar eerder oorlog om informatie lijkt mij zo .

   Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 16:42
  Permalink

  Bovenstaand artikel is deze site onwaardig, sorry. De zinsconstructie is hier en daar echt raar, en vele dingen vallen onder de noemer “complottheorie”.

  Beantwoorden
  • 3 februari 2021 om 17:30
   Permalink

   Beste, we waken hard over de kwaliteit van onze website. Kan u ons specifiëren wat u niet correct vind en waarom. We hebben graag een open debat en geen censuur, daarom is iedereen zijn mening welkom.

   Beantwoorden
  • 24 februari 2021 om 17:46
   Permalink

   Beste Vincent,

   Dus iedereen die een getuigenis aflegt moet eerst goud behalen in zins opbouw, om dan de kans te krijgen om gelezen en begrepen te worden ? Best wel een ongewone manier van denken, toch een wel een beetje ego- centrisch trekje , je ziet wat ego met je kan doen , niet dat u er rechtstreeks iets aan kan doen , want men wordt zo geïndoctrineerd om zulk gedrag te vertonen , films, series , eigen ervaring . . . Geen zorgen ik kom er ook van dus ik heb zelf die ervaring ook ondervonden , het is zo dat men er iets uit leerd , verruimend te denken , en rekeninghoudend met je mede mens en zo je omgeving .

   Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 17:45
  Permalink

  Het Nederlands in Nederland is wel iets anders dan dat van België er op na houd. Moet je hier ook nog een taal specialist zijn? En Guy moet wat beter lezen. Aderen is was anders dan armen. Als je iets plaatst.. weet dan wel wat je plaats en verder je bent niet waardig om op een positieve manier een goede inbreng in deze materie te hebben.

  Beantwoorden
 • 6 februari 2021 om 12:44
  Permalink

  Jullie moeten beter lezen en we zijn hier niet aan het puzzelen en foute woordjes zoeken.
  Waar staat BEGRAFENISONDERNERS? is wel wat anders dat lijkschouwers en waar staat armen of weet je het verschil niet met ADEREN. Geen muggenzifterij maar kom met positieve inbreng waar we mee gebaad zijn. Eerlijke kritiek mag natuurlijk ook maar wel bij het onderwerp blijven.

  ISRAÊL heeft nu een medicijn tegen corona en bij de eerste 30 en meest ernstige corona-patiênten zijn er 29 binnen een paar dagen genezen.( Bron? zoek maar)

  Beantwoorden
 • 6 februari 2021 om 13:13
  Permalink

  Vincent…. Jij leeft nog in de foute wereld van de NWO, VN, WHO en regering en anderen. Voorbeeld Europa stroomt vol met een mosliminvasie die Europa gaan overnemen OMvolken heet dat. Nu komt het Deze geplande groepering schreeuwt het van de daken dat de blanken racisten zijn. Zij schreeuwen niet de blanken en draaien de feiten om naar hun gelijk. Halen van alles aan, ook de slaventijd, Zwarte Piet en meer. Kijk dat is racisme. Zo gaat het ook met corona. Hier zijn het de machthebbers onder auspiciën Van Bill Gates, Soros, WHO, (onderdeel van de VN0). Er moet miljarden verdient worden aan de vaccins en alles heeft maar één doel…… Het reduceren met een 50% van de wereldbevolking. Alles en iedereen die tegen dit beleid is wordt uitgemaakt als complottheorie. Voor complottheorie moet je zijn bij Bill Gates, Soros, Rothschhild, Bildenberg, WHO, VN, en de NWO. (nieuwe wereld orde, even voor de duidelikheid) Verdiep mje daar maar eens in.
  Daar om is het virus wat opzettelijk is gemaaklt in 2015 onder de naam COVID (20)19 niet te genezen EN DAAROM WORDEN ALLERMOGELIJK WETTEN EN REGELS OPGELEGD AAN DE BEVOLKING OM HN GEESTELIJK WAT AF TE BREKEN ! Iedereen moet onderworpen worden en de artsen niet minder. Is het je niet bekend dat de artsen dik geld ontvangen dat ze b.v. een verkeersslachtoffer ook moeten opgeven als zijnde een coronapatiënt? Dokters die daar aan niet meewerken en patiënten gaan behandelen en genezen wacht een grote straf en kan resulteren in verbod tot uitoefening beroep en intrekking van hun licentie! Ook een voorbeeld van omgekeerde wereld (en dat heet dan ook complotdenkers) DOKTERS ZIJN MISDADIGERS EN MOGEN GEEN CORONAPATIËNTEN GENEZEN. DUIDELIJK ZO?

  Beantwoorden
  • 26 februari 2021 om 19:39
   Permalink

   Inderdaad Judith, ik hou er ook meer van dat mensen uit de anonimiteit treden, maskers af. Komt de betrouwbaarheid ten goede. We zijn geen nummers, geen robotten maar echte mensen, met een naam. Vanwege Martine Vanacker.

   Beantwoorden
 • 15 november 2021 om 14:19
  Permalink

  Wat zijn hier een achterlijke idiote mensen die zich druk maken over manier van schrijven en nergens enig verstand van hebben en dan maar iemand gaan kleineren en afbreken om zelf iets boven het maaiveld uit te komen!
  Nog 1 keer. Corona bestaat niet (2020 tot aan mei, daarna niet meer!)
  CDC of is je dat onbekend: Het is een SARS-virus van 2003 die ontdaan is van zijn OSP´s (zoek maar op) zodat ons immuunsysteem er geen antilichamen IgM en IgG tegen kan aanmaken.
  Vaccins hebben slechts één nut.: Uit een virus worden onschadelijke deeltjes gehaald en die worden verwerkt in een vaccin.
  Virus heeft die deeltjes niet omdat het geen virus meer is.
  Is een drager/verspreider/transporteur geworden van zeer besmettelijke delen waarmee de mens wordt vernietigd.
  Waarom dan vaccineren? Omdat de wereldbevolking met meer dan 90% uitgemoord moet worden.
  Jullie muggenzifterij is veel belangrijker hè?
  DIT MOET JE DOEN. SMOEL HOUDEN EN IVERMECTINE NEMEN DAT ALLE ELLENDE VERNIETIGD EN JULLIE LAAT LEVEN IN VRIJHEID
  Kosten Ivermectine…..? 10 cent in de week en patiënten in 3 dagen verlost van de infectie en niemand kan door jouw geïnfecteerd worden.
  Kies…. LEEF OF STERF

  Beantwoorden
 • 1 januari 2022 om 22:56
  Permalink

  Beste mensen, aub niet schelden. Ik neig naar geloven in een gefabriceerd virus. Net zoals de Spaanse griep gefabriceerd was. Die zelfs geïnjecteerd werd. Er was geen griep. Men werd dood geïnjecteerd. Ook begonnen in de VS. En niet in Spanje.
  Zo ook nu ook met het c “vaccin”. Alleen werkt het net wat gevaarlijker, met enorme schade achteraf. Of directer, vrij snel naar dood. Als de persoon mocht promoveren naar Drs., zou deze persoon echter niet zulke enorme taalfouten maken. Dat maakte het stuk voor mij ook ongeloofwaardiger.

  Beantwoorden
 • 4 januari 2022 om 14:57
  Permalink

  Wat is complottheorie? Dat zijn berichten van mensen die de dingen goed hebben uitgezocht maar door de machthebbers, die heel andere belangen nastreven, worden verguist en als “Wappies” betiteld.
  Ondertussen is allang vast komen te staan dat wappies keer op keer gelijk hebben. Als jullie niet weten hoe je iemand op zijn kennis onderuit kunnen halen, dan gaan we ouwehoeren over zijn schrijfstijl waar overigens weinig op aan te merken is en helemaal niet het onderwerp is. Even wat feiten: Corona was in de wereld in 2020 en per land niet langer dan 3 maanden. DAARNA NIET MEER!
  Begin 2020 introductie van SARS-2 een voormalig virus uit 2003 en dusdanig veranderd dat het geen virus meer is maar een drager/verspreider/transporteur. Niet van een virus maar van Spike-eiwitten, Grafeendioxide n(negatief geladen), HIV-deeltjes, mRNA-Gentherapie en nog veel meer. Is NIET als een virus VOORAF te behandelen met de aanmaak antilichamen door het immuunsysteem. In tegendeel …. HET vaccin gaat het immuunsysteem overnemen en in korte tijd is het volledig vernietigd. Het is allemaal wel te behandelen en merendeels te genezen maar dat is verboden. Geloof de medische/Pfarmeutische en machthebbende leiders maar die maken tenminste geen schrijf en stijlfouten ook al zijn zij verandwoordelijk voor het bij miljoenen uitroeien van de wereldbevolking.

  Beantwoorden
 • 29 januari 2022 om 12:09
  Permalink

  DE WAARHEID OVER CORONA/SARS-2 EN DE GEVOLGEN
  door Paul Veenstra

  DEEL 3.
  Corona is een virus die al vele jaren bestaat en was voor het laatst in Nederland in 2020 in de weken 11 t/m 22. DAARNA NIET MEER (RIVM) De CDC (VS.) schreef mij het volgende: ” We hebben het SARSvirus van 2003 genomen en daar de OSP´s (Outer Surface Proteins de Buitenste Oppervlakte Eiwitten) van verwijderd en vervangen door spike-eiwitten die het immuunsysteem gaan overnemen en is daarmee door geen enkele vaccin of anderzijds te behandelen of te genezen ! ”
  Het ” virus, wat het niet is ” kan niet worden geïsoleerd, niet worden gezuiverd ,niet worden gevonden en niet gediagnostiseerd omdat het niet bestaat en is dus ook niet van nut in een PCR-test of anderzijds! Testen zijn onbruikbaar als virus niet bekend is. Maskers, houden niets tegen en met neustesten wordt Grafeenoxide en Spike-eiwitten ingebracht die zeer schadelijk zijn!

  Een normaal virus wordt vóór dat de infectie je bereikt, toegepast om het immuunsysteem te activeren met onschadelijke gemaakte OSP-deeltjes om het immuunsysteem te activeren met de aanmaak van meer antilichamen tegen het virus wat nog niet aanwezig is! Bij SARS-2 IS DIT EEN ONMOGELIJKHEID WANT DE OSP´S ONTBREKEN!
  Dit bewijst 2 dingen: Met opzet gemaakt en VACCINS GEEN ENKEL EFFECT HEBBEN! Niet te genezen is onjuist

  Virusvarianten is volkomen uit de lucht gegrepen. Bestaan niet maar wat zien we….Nadat heel veel mensen gevaccineerd zijn en daarna ziek zijn. Dat heet dan door de nieuwe variant waardoor nog sterker de mensen worden opgeroepen tot vaccinaties die weer veel extra zieken veroorzaken.

  Overzicht: Corona is niet aanwezig. SARS-2003 VIRUS IS OMGEBOUWD NAAR SARS-2 (SARS-2 is mijn benaming die wereldwijd is overgenomen)
  Benaming COVID-19 IS TOTAAL ONJUIST. CO=corona en VID=virus. CORONAVIRUS 2019. Juiste benaming is SARS-2 en niet iets anders.
  Virus is niet te genezen met een vaccin zegt CDC. Dat is juist !!!!
  Waarom moet er dan gevaccineerd worden? Ja om totaal andere redenen die de mens alleen maar kunnen schaden met 47 zeer schadelijke bestanddelen en er TOTAAL NIETS in de vaccins zit waar de mens iets aan heeft tegen een virus wat niet eens bestaat! Niet te genezen en niet te behandelen is een leugen van de CDC! GENEZING: Zonder moeite genezen de patiënten met IVERMECTINE. De mensen zijn niet meer te besmetten en besmetten niemand anders en patiënten in 28 uur ervan verlost. Ivermectine zorgt er voor dat schadelijke bestanddelen die zich willen hechten aan onze lichaamscellen gelijk onschadelijk worden gemaakt en afgevoerd.
  Eerst deed men het met HCQ, doxycycline, zink, vitamines C en D. enz. HCQ heeft niet wenselijke bijwerkingen. Grote voorkeur is met IVERMECTINE zonder bijwerkingen! (98% effectief)
  Medicatie en andere, middelen die zouden kunnen helpen om de infectie te bestrijden, zijn al in de jaren 2017/18 uit de handel genomen want genezen is verboden! Dus meer opzet in het spel!
  Geen OSP-deeltjes in SARS-2. Geen deeltjes in de vaccins. Geen corona maar Sars-2. Geen COVID19. Geen reactie immuunsysteem. Geen PCR-testen, Geen varianten maar vaccinatie oproepen. Geen vaccin is effectief en (niet te genezen CDC). Is GEMAKKELIJK TE GENEZEN MET O.A. IVERMECTINE!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.