Getuigenis: “Ik worstel en verdrink maar krijg nergens antwoord op mijn klachten”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Hoi allemaal,  hoop dat ik hier mijn ervaring met pfizer kwijt kan.

Op 20 juni heb ik de eerste prik gehad. Een paar uur later vond mijn vriend me schokkend en bewusteloos op de grond en werd ik door de ambu opgehaald.

Spoedarts deed het af als flauwvallen. Vervolgens heb ik nog vier van dergelijke aanvallen gehad. Uiteindelijk ben ik nu bijna 3 maanden later zo ver dat ik niet meer slaap van de zenuwpijnen in mijn linkerbeen, spasmen heb en zonder rollator niet kan lopen.

Na een week onderzoek in het ziekenhuis kreeg ik vandaag te horen dat dit psychisch is.

Intussen is in Nederland de coronapas ingevoerd. Ongerust en gefrustreerd over het afnemen van mijn vrijheid belde ik de gezondheidsdienst met de vraag of een tweede prik verantwoord was in deze situatie. De arts gaf aan dat dit helemaal geen probleem was. Dom dat ik was liet ik de tweede prik zetten. Twee uur later kreeg ik koorts, heftige hoofdpijn en duizeligheid. Na twee dagen in bed gelegen te hebben sloeg ik wartaal uit op dag drie en op dag vier werd ik opnieuw met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat ik niet meer op mijn benen kon staan. In het ziekenhuis werd gezegd dat het kon dat ik meer pijn had door de vaccinatie. Een extra pijnstiller en lekker rustig aan doen was het advies. Vandaag nog naar de huisarts geweest. Huisarts was wel eerlijk maar botst ook tegen een muur. Als het ziekenhuis onderkend dat de klachten van het vaccin kunnen komen, kan hij zelf ook weinig perspectief bieden.

Ik worstel en verdrink maar krijg nergens antwoord op mijn klachten hoewel het voor mij wel duidelijk is.

L.M.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis: “Ik worstel en verdrink maar krijg nergens antwoord op mijn klachten”

 • 5 oktober 2021 om 23:32
  Permalink

  Je leeft nog.
  Mijn jeugdvriend, halverwege de 40, kerngezond, op de sinds zijn 17de insulinespuitjes nodig na dan had ook zo een toeval.
  Hij werd 4 weken in coma gehouden.
  Nu sloft hij als een oudje door de straten, graatmager en geel, ik vrees dat zijn lever het laat afweten.
  De punk drummer is zo futloos, suf, moe …
  Geloof me vrij, je bent niet de enige, er zijn nog tig verhalen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.