Getuigenis: “Ik laat me nooit meer vaccineren”.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ik wil getuigen over mijn covid vaccinatie gekregen in mei en juni 2021.

Ik ben een vrouw van 68j. Normaal gezien in goede gezondheid en een kritische burger. Ondanks dat ik nogal wantrouwig stond t.o.v het covid vaccin, ben ik toch gezwicht voor de mentale druk van media en mensen rond mij. Ik ben 2x gevaccineerd met Moderna,1ste x weinig of geen reactie,2de x hevige reactie; ganse nacht liggen schudden van de koorts ondanks inname van paracetamol 1mg voor het slapen gaan, overgeven( zeker 20j geleden) migraine aanval(zeker 15j geleden), door het overgeven kon ik ook niks innemen tegen de migraine, ganse nacht draaierig waardoor ik moeilijk mijn bed uit kon om over te geven en tot 5x toe moeten plassen wat ik normaal nooit doe.

De ochtend daarop naar mijn huisarts gebeld om te vragen of ik moest langskomen, want ik voelde me echt wel ziek.

Haar antwoord: “Niet nodig, want dit is perfekt normaal!

Ik voelde me door haar in de steek gelaten en heb nu geen vertrouwen meer in haar door haar reactie.

Het heeft nog 4 dagen geduurd voor ik me wat beter voelde en in staat was om iets te eten( droge toast).

Ik wou ook een serologische test vragen aan haar om te zien of ik antistoffen had tegen covid, maar dat vond ze voor niks nodig want dat had geen enkel nut.

Conclusie: ik laat me nooit meer vaccineren tegen covid want ik doe dit ook nooit tegen de griep en het is al decennia geleden dat ik de griep heb gehad.

L.V.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.