Getuigenis: Ik heb alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met de afdeling vergiftigingen.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Anonieme getuige: Ik heb alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met de afdeling Vergiftigingen. Na intro’s en dergelijke, en vragen om te spreken met iemand met kennis van zaken, dit is de essentie van dat gesprek.

Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif? (Ik heb een paar ingrediënten nagetrokken, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)
Hij: Nou, dat is nogal een lijst… Maar ik moet makkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen… Gebruikt in meststoffen… Pesticiden… Om het hart te stoppen… Om een dood lichaam te conserveren… Ze zijn bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?
Ik: Als ik mijn kind opzettelijk zou voeden of injecteren met deze ingrediënten, vaak, als een schema, natuurlijk zou ik mijn dochter in gevaar brengen … Maar wat zou er wettelijk met mij gebeuren?
Hij: Rare vraag… Maar je zou waarschijnlijk aangeklaagd worden voor criminele nalatigheid… misschien met de bedoeling om te doden… en natuurlijk kindermishandeling… Je kind zou van je afgenomen worden… Kent u iemand die dit zijn kind aandoet? Dit is crimineel…
Een industrie… Dit zijn de ingrediënten die gebruikt worden in vaccins… Met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt… Om het antilichaam niveau voor onbepaalde tijd hoog te houden…
Hij: WAT?!

Uw conclusie?
De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist… zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen…”
🍃♥️🍃
✅INGREDIENTEN VAN VACCINS – U KUNT GEEN weloverwogen beslissing nemen zonder voorgelicht te zijn.

Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.

Deze worden geïnjecteerdin uw kinderen;

 • Formaldehyde/Formalin – Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.
 • Betapropiolacton – Giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dodelijk/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof.
 • Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.
 • Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Houdt risico in op langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.
 • Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie, en autisme.
 • Polysorbaat 80 & 20 – Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
 • Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
 • Foetaal runderserum – Geoogst uit foetussen van runderen (koeien) die bij drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.
 • Human Diploid Fibroblast Cells – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.
 • Afrikaanse groene apenniercellen – Kunnen het SV-40 kanker veroorzakende virus dragen dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
 • Aceton – Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.
 • E.Coli – Ja, dat lees je goed.
 • DNA van het varkenscircovirus type-1
 • Humane embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

Bron: NFF

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

13 gedachten over “Getuigenis: Ik heb alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met de afdeling vergiftigingen.

 • 5 mei 2021 om 22:06
  Permalink

  Ik ben verbijsterd over wat ik lees. Gaat dit over het Corona vaccin?

  Alvast dank voor uw antwoord.

  Beantwoorden
  • 5 mei 2021 om 22:43
   Permalink

   Nee, Gila, dit gaat niet specifiek over de Corona-vaccins. Lees altijd de bijsluiter en zoek de ingrediënten op internet op om te kijken of ze veilig zijn.

   Beantwoorden
 • 7 mei 2021 om 13:13
  Permalink

  Beste,

  Zou het niet beter zijn om dit soort artikelen te publiceren met een grondige bronvermelding? De bronverwijzing in dit artikel verwijst naar een Facebook-post dus dat lijkt mij qua fact-checking nogal povertjes.

  De bewering dat er bijvoorbeeld kwik zit in vaccins is al lang geleden ge-debunked.

  Bovendien zijn er genoeg websites waarop de volledige inhoud van de vaccins wordt opgelijst, en die lijsten lijken absoluut niet op de lijst hier vermeld.

  Groetjes,
  Filip

  Beantwoorden
 • 8 mei 2021 om 14:18
  Permalink

  Een niet toegankelijke facebook post als bron van een annonieme getuige?
  Ik kijk nu voor de eerste keer rond bij artsenvoorvrijheid.be en dan vraag je je altijd af of je dit platform serieus moet nemen maar een dergelijke post accepteren maakt het erg moeilijk om deze site niet direct af te schrijven als onzin.

  Beantwoorden
 • 18 mei 2021 om 09:07
  Permalink

  We zoeken de ingredienten van de covid vaccinaties maar kunnen weinig vinden. Veel is weggehaald door de censuur en zelfs de bijsluiters zijn blanco zag ik op een filmpje. Zouden jullie op deze site een lijst kunnen publiceren met de juiste ingredienten per vaccin en als het kan, ook de werking ervan zoals op deze lijst te zien is. Ik weet dat er bij pfizer en Moderna mRNA in zit, een methode om mensen genetisch te manipuleren. Ook heb ik in het verleden gezien dat er antibiotica in zit, een stof waar ik allergisch voor ben. Dus zouden jullie dit op de site kunnen zeggen? Alvast bedankt.

  Beantwoorden
 • 27 augustus 2021 om 20:14
  Permalink

  Ik heb alle Covid=”vaccins” uitgeplozen vanuit de EMA documenten (gewoon de zooi die de fabrikant aanlevert!)..
  Je weet dan ook nooit wat er verder nog allemaal in zit, dankzij Robert O. Young weten we dat nu wel: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide- in-cov-19-vaccines
  WEBMASTER: geef me een mailadres en ik stuur mijn breakdown van de Covid-“vaccins”, zodat iedereen in één oogopslag kan zien wat daar volgens de producenten in zit…

  Beantwoorden
 • 28 augustus 2021 om 10:27
  Permalink

  Je zal overtiugd vegetariër of veganeur zijn en dan tòch dat gif laten inspuiten, voor een ander…..dan hoef je toch niet te luisteren naar een ander geluid, dan ben je psychologisch gezien al ruim verloren.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.